[REZULTATE] KPOP ROMANIA recrutează autori noi

Am reeevenit cu rezultatele! ^^

Vă mulțumesc tuturor persoanelor care au aplicat, ne-am bucurat să vedem că există un interes mare pentru site și comunitate. Persoanele care se vor alătura echipei noastre sunt:

Maria

Delia C.

Nariko-Holy

Maria M.

Persoanele care au fost selectate vor fi contactate pe e-mail, iar apoi vom discuta pe facebook pentru a începe cât mai repede activitatea.

Cei care nu au fost selectați acum, nu vă descurajați, pentru că vor exista alte recrutări în viitor și vă vom aștepta atunci cu forțe proaspete!

PS. Au fost persoane care doar s-au prezentat. Cerința a fost să traduceți un articol, pentru a vă testa. Acestea dacă doresc pot să traducă un articol drept probă și vor primi răspuns pe e-mail.

Vă mulțumesc din nou și sper să ne revedem în continuare pentru că pregătim o suprizăăă!

Mult succes! 💙💙

 

 

Ce mai faceeți? 😀

De mult nu ne-am mai întâlnit în această ipostază, dar KPOP România are nevoie de autori noi, care să aducă un suflu fresh site-ului și să fie dornici să împărtășească cititorilor noștri cât mai multe articole despre idolii k-pop preferați, despre k-dramele favorite, precum și alte subiecte – cultură, make-up și fashion.

Dorim să facem o mică revoluție pe site și să reînviem anumite rubrici, joculețe, să facem giveaway-uri, postări noi pe Instagram și să actualizăm k-facts-urile despre artiștii k-pop. Dorim să împletim știrile cu articolele personale.

Din acest motive, avem nevoie de următoarea generație de autori KPOPRO!

Cerințe pentru un autor nou:

♦ să știi să traduci bine dintr-o limbă străină;

♦ să scrii corect gramatical în limba română;

♦ să fii activ (să scrii măcar 2/3 articole la 2 zile);

♦ să fii pasionat de Coreea.

Ce putem să îți oferim noi?

În primul rând, vei intra într-o comunitate frumoasă. Vei experimenta cum e să fii autor, cum să colaborezi în echipă și chiar te va ajuta pe partea de organizare. Vei ști cum să abordezi persoanele.

În al doilea rând, vei avea feedback când persoanele îți vor citi articolele și știi că sunt apreciate. Te vei distra cu comentariile, unele în care ți se mulțumește și altele, unde vedem ”fanii noștri înfocați”.

În al treilea rând, vei vedea și cum este în spatele cortinelor și vei putea discuta cu autorii tot felul de subiecte. Uneori, chiar ne întindem la discuții mult și ne distrăm. Împărtășim poze, clipuri și chiar uneori ne jucăm și noi :))

Dacă tot ce ți-am spus te tentează, te invit mai jos să aplici!

Tot ce trebuie să faci este să traduci un articol care încă nu a apărut pe site sau pe un alt site/blog în română și trebuie să aibă minim 5 fraze. Textul îl veți scrie în ultima căsuță din formular (trebuie să specificați și sursa de unde l-ați luat). 

Nu folosiți google translate! Articolele sunt verificate atent și sunt din start eliminate dacă vedem că sunt făcute cu google translate!!

În a treia căsuță (website), veți lăsa și un link către contul vostru de facebook, pentru a vă contacta dacă ați fost admis.

Termenul limită: 25 noiembrie 2021

În următoarele zile vom corecta și vom anunța persoanele care au fost selectate.
Totul se face pe bază de voluntariat.

Vă urez succes tuturor!  💙

5 gânduri despre „[REZULTATE] KPOP ROMANIA recrutează autori noi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s