Soarta îi reunește pe Kim Da Mi și Choi Woo Shik în teaserul dramei “Our Beloved Summer”

Kim Da Mi și Choi Woo Shik ne vor arăta o poveste dulce despre prima iubire în  “Our Beloved Summer”!

“Our Beloved Summer” este o comedie romantică despre un cuplu care a avut o despărțire groaznică, dar documentarul pe care l-au filmat acum 10 ani în liceu devine popular dintr-odată, iar aceștia sunt forțați să fie în fața camerei împreuna încă o dată.

Pe 29 noiembrie, drama a împărtășit un teaser din primul episod. Choi Woong (Choi Woo Shik) și Guk Yeon Soo (Kim Da Mi) de 19 ani, amândoi spun încrezători: “Ce e sigur este că în 10 ani, voi face bine în orice.” Acum, la vârsta de 29 de ani, ei se reunesc când Guk Yeon Soo are nevoie de ajutorul lui Choi Woong pentru un proiect.

Reunirea lor aduce înapoi amintiri despre relația lor comică, dar dulce din liceu. Choi Woong este complet captivat de spiritul puternic a lui Guk Yeon Soo, și spune: “Doar eu știu această parte a lui Guk Yeon Soo”.

Guk Yeon Soo spune: “Nu credeam că vom mai fi implicați în ceva împreună din nou.” Choi Woong este, de asemenea, uluit că s-au întâlnit întâmplator de mai multe ori în ultimul timp. Pe la sfârșitul clipului, acesta zâmbește și îi acceptă oferta cu o condiție: trebuie să filmeze un documentar cu el pentru o lună. Guk Yeon Soo este surprinsă de oferta lui, spunând: “Chiar ești o persoana nebună.”

“Our Beloved Summer” va avea premiera pe 6 decembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s