Giant Pink dezvăluie faptul că este însărcinată

Rapper Giant Pink Announces She Is Pregnant With Her First Child

Artista va aduce pe lume primul ei copil!

În data de 6 decembrie, cântăreața de muzică rap le-a dat fanilor o veste bună pe Instagram. Giant Pink a împărtășit câteva fotografii cu ea alături de soțul ei, în timp ce prezintă o ecografie. În descriere, a scris un mesaj în coreeană și unul în engleză.

Aceasta a transmis:

„Bună! Sunt Giant Pink.

Sunt sigură că ați fost surprinși la vederea fotografiei! Haha! Motivul pentru care m-am îngrășat în aceste zile a fost datorită acestui minunat copil! Au trecut deja 23 de săptămâni, așa că este prea mare să îl mai pot ascunde. Nu îmi vine să cred că voi fi mamă. Chiar nu îmi vine să cred. Am suspendat orice activitate aveam pentru acest copil! Dragostea maternă este uimitoare. Am renunțat la alcool, mă culc devreme, mănânc multe legume și iau vitamine. Mă străduiesc foarte mult.

Ceea ce este și mai minunat este faptul că am compus un cântec în timp ce port copilul în pântece. Am filmat videoclipul melodiei împreună cu copilul meu. Vă rog să așteptați cu nerăbdare melodia! Educația prenatală se face în hip hop, deoarece muzica clasică pur și simplu nu este stilul meu. Pink, ne vedem în aprilie. Un băiat roz foarte frumos. (Pink este numele copilului!).”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s