Wonho le face o surpriză Crăciun fanilor și lansează un MV-ul „White Miracle” filmat la concert

Wonho a pregătit un cadou surpriză pentru fanii săi!

Highline Entertainment, subsidiara Starship Ent. cu care Wonho se află sub contract, a postat videoclipul cu evoluția de pe scenă al noului single japonez „WHITE MIRACLE” pe canalul oficial de YouTube, în data de 8 decembrie.

Este prima dată când Wonho a cântat balada de iarnă, la concertul său solo „WE ARE YOUNG” desfășurat pe 13 și 14 noiembrie.

În videoclip, Wonho a atras atenția cu privirea sa caldă și zâmbind strălucitor.  Idolul, care dă ritmul pe scenă și zâmbește fericit tot timpul, îi face să se simtă bine până și pe telespectatori cu interpretarea sa dulce.

Melodia caldă  și sensibilitatea lui Wonho par să „îmbrățișeze iarna rece”, expresie tipic sud-coreeană, încălzind inimmile fanilor globali.

„WHITE MIRACLE” este un single lansat pe 1 decembrie, fiind un cadou special de Crăciun de la Wonho pentru fani. Pe măsură ce viața se schimbă din cauza Corona 19, melodia vine să mângâie inima rănită a celor care nu se pot întâlni oameni, așa cum o făceau în trecut.

După single-ul său de debut japonez „ON THE WAY ~Takishimeruyo ~” lansat în octombrie, Wonho a participat din nou la scrierea versurilor și la compunerea melodiei, dovedindu-și abilitățile muzicale remarcabile.

Wonho și-a încheiat cu succes concertul solo „WE ARE YOUNG”, susținut la YES24 LIVE HALL din Gwangjin-gu, Seul, pe 13 și 14 noiembrie, și a continuat să ofere filmări inedite de la eveniment pe canalul personal de YouTube „Ohhoho”.

 

Sursa: news.naver.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s