J-Hope din BTS se întoarce în Coreea + fanii adoră ținută lui de la aeroport

J-Hope din BTS fură privirile reporterilor care l-au așteptat ieri la aeroport!

Pe 9 decembrie, J-Hope și V din BTS s-au întors în siguranță în Coreea de Sud după ce și-au încheiat concertul din LA și alte programe de divertisment. Cei doi idoli masculini au atras multă atenție la aeroport cu vestimentația lor.

În timp ce, membrul V a ales o ținută simplă formată din pantaloni scurți, verzi de la „Louis Vuitton” și o jachetă de blană neagră, colegul său, J-Hope, a ales să poarte un halat lung maro, cu un tricou galben și pantaloni lejeri de culoare albă.

De îndată ce J-Hope și-a făcut apariția în aeroport, zeci de reporteri s-au adunat pentru a-l fotografia pe idol. Fotografiile cu acesta s-au răspândit rapid pe internet și au adunat multă atenție. Fanii au împărtășit aceste fotografii și au dezvăluit cât de mult adoră ținuta simplă și lejeră din acea seara a idolului.

Internauții au comentat: „Îmi place stilul lui, vreau halatul acela”, „Cred că îi este cald”, „Ar avea nevoie de niște urechi de ursuleț”, „Ce halat pufos, îl vreau”, „Pe bune că este un superstar”, „Este drăguț”, „Acea ținută pare atât de comodă”, „J-Hope are nevoie de căldură”, „S-a transformat într-un ursuleț de pluș”, „Ce cald o fi acolo” și „Este pregătit bine de iarnă”.

Sursa: allkpop.com

3 gânduri despre „J-Hope din BTS se întoarce în Coreea + fanii adoră ținută lui de la aeroport

 1. Gaby

  Nu vreau să pară că mă leg de toate detaliile dar ar fi o idee să verificați puțin mai bine ce traduceți 😅 Ținută clasică și eleganta a lui e compusă din pantaloni scurți și papuci de casa 😂😂😂

  Apreciază

  Răspunde
  1. 🌺Iris🌺 Autor post

   Eu nu M am luat după text. Am văzut o poza și am crezut ca e V. Acum am verificat și mi am dat seama ca nu e el 🙈 o sa modific in scurt timp

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s