JAY B din GOT7 face o donație pentru tinerii nevoiași + devine membru oficial al clubului Green Noble

GOT7’s JAY B Donates To Youth In Need And Is Named New Member Of The Green Noble Club

Artistul face un nou act caritabil!

Recent, JAY B din GOT7 a făcut o donație în valoare de 100 de milioane de woni (aproximativ 84.000 de dolari) către fundația ChildFund Korea, cu scopul de a ajuta copii nevoiași. Artistul a început să lucreze în mod oficial alături de asociație în anul 2018, când a fost numit ambasador în cadrul concursului „Thank You Letter”. Încă de atunci, JAY B a făcut donații constante fundației.

Anul acesta, după ce a semnat cu agenția H1GHR Music, JAY B a făcut o nouă donație, pentru tinerii ai căror părinți se află în străinătate sau tineri care au fost victimele unor abuzuri. În data de 7 decembrie, fundația a anunțat faptul că JAY B a donat peste 100 de milioane de woni în cadrul proiectelor, astfel devenind membru oficial al clubului numit „Green Noble”. Alți membrii al grupului ar fi: Changmin din TVXQ, Kim Yoo Jung, J-Hope și Jimin din BTS și Chungha.

Legat de actul său caritabil, JAY B a împărtășit: „Adunând toată dragostea primită de la fanii mei, am reușit să donez o sumă atât de mare. Este mult mai semnificativ pentru mine faptul că nu fac aceste donații singur, deoarece îi am alături de mine pe oamenii care mă susțin.”

Lee Je Hoon, președintele ChildFund Korea, a comentat: „Donațiile de la celebrități au un impact pozitiv și asupra societății. Vrem să-i mulțumim lui JAY B, care are o legătură puternică cu organizația, pentru că și-a dovedit dragostea pentru acești copii.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s