Doyoung, Mark și Johnny din NCT își cer scuze după ce au ignorat alarma de avertizare asupra unui dezastru natural

NCT’s Mark, Doyoung, And Johnny Apologize For Their Reactions To An Earthquake Alert During Live Broadcast

Cei trei membri ai grupului NCT își cer scuze după ce sunt criticați de internauți.

În data de 4 decembrie, trupa NCT a susținut o transmisiune live pe YouTube intitulată „NCT Universe Countdown Live”. În jurul orei 17:00, unul dintre membrii a primit un mesaj de alarmă pe telefonul mobil, care avertiza despre faptul că s-a produs un cutremur în largul coastei insulei Jeju.

Mark, Doyoung și Johnny au sesizat alarma, însă au continuat să danseze și să cânte pe ritmul melodiei „Earthquake”. Ceilalți membrii i-au întrerupt. Din cauza lipsei lor de griji în legătură cu o situație periculoasă, cei trei idoli au fost criticați de către internauți.

Mai apoi, aceștia și-au împărtășit scuzele printr-o postare pe Instagram. Mark a scris: „Vreau să vă spun că îmi pare nespus de rău că mi-am arătat o asemenea imagine în timpul transmisiunii de astăzi. Îmi pare rău că am judecat greșit situația, iar apoi am acționat neglijent. Voi reflecta profund asupra comportamentului meu și voi încerca să nu mai fac asemenea lucruri.”

Doyoung a spus: „În timpul transmisiunii live de azi, am făcut o greșeală fără să îmi dau seama de gravitatea situației. Vreau să îmi cer scuze în fața acelor persoane care au fost rănite de comportamentul meu. A fost greșeala mea în întregime, așa că vreau să îmi cer scuze. Îmi pare rău.”

Johnny a scris: „Îmi pare foarte rău pentru acțiunile mele din timpul transmisiunii live pentru revenirea trupei. În viitor, voi fi mai atent la gândurile și reacțiile mele. Îmi cer scuze în fața tuturor persoanelor care s-au simțit inconfortabile când mi-au văzut comportamentul.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s