[CCC] Internauții sunt convinși că Mnet se poartă urât intenționat cu artiștii de la Big Hit Music

Fanii încep să speculeze faptul că cei de la Mnet au niște probleme nerezolvate cu agenția Big Hit Music.

Speculațiile intense ale internauților au început după ce discursul trupei TXT a fost tăiat, o parte din el fiind scos din difuzare, după ce trupa a evoluat la MAMA 2021.

Unii dintre aceștia presupun că a fost o greșeală de editare, iar alții spun că acesta este modul în care Mnet își arată furia față de artiștii agenției Big Hit Music. Fanii au fost siguri de faptul că Mnet nu se află în relații bune cu agenția în momentul în care Yeonjun din TXT a fost scos din thumbnail-ul reprezentativ al trupelor de băieți. Poza sa nu a fost așezată alături de celelalte. De asemenea, pentru videoclipul special de introducere, Heeseung din ENHYPEN lipsește și el alături de Yeonjun.

Un internaut a postat un articol referitor la acțiunile celor de la Mnet într-o comunitate online. Acesta a spus: „În ziua evenimentului, discursul trupei TXT a fost întrerupt și scurtat, melodia a fost întârziată și nu a fost lansată evoluția completă, așa că dansatorii și personalul au fost supărați. Am observat că Yeonjun lipsește din poza reprezentativă a grupurilor de băieți. Am încercat să gândesc pozitiv și să o iau ca pe o greșeală, dar acum tind să cred că toate aceste lucruri au fost făcute în mod intenționat!”

Alții internauți au mai comentat la postare pentru a-și exprima opiniile:

 1. Sincer să fiu, nu cred că Mnet are vreo problemă cu celelalte grupuri de la HYBE, însă se vede clar faptul că își exprimă furia pe TXT, după ce BTS nu a participat la eveniment. Sunt sigur că au o problemă cu Big Hit.
 2. Eu chiar cred că totul a fost ceva intenționat!
 3. În mod normal, ar fi trebuit să își ceară scuze dacă exista vreo problemă legată de difuzarea muzicii sau alte probleme tehnice, însă după cum se poate vedea, nu au făcut acest lucru! Zvonurile sunt reale.
 4. TXT lipsește și din clipul special…..
 5. Le-au oprit microfonul și au stins luminile în timp ce își susțineau discursul..TXT nu apare deloc în pozele reprezentative…Calitatea camerei de filmat este una proastă…Acesta este un abuz de putere contra băieților!!
 6. Dacă ei chiar fac totul în mod intenționat, chiar sunt oameni fără suflet!

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

3 gânduri despre „[CCC] Internauții sunt convinși că Mnet se poartă urât intenționat cu artiștii de la Big Hit Music

 1. d0d0

  Sunt o moa si sunt atat de dezamagita de mnet. Oricum, nu aveam eu cine stie ce asteptari de la ei, dar sa se comporte in halul asta cu niste artisti ca TXT, care merita doar iubire si repect, este absolut josnic. Nici macar scuze nu si-au cerut (chiar daca erau false, macar era ceva decat nimic). Sper ca TXT sa nu mai participe la MAMA si ca msnake sa isi schimbe atitudinea.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s