Idoli K-Pop care sunt părinți

Imagine

Acești idoli K-Pop se mândresc cu faptul că sunt părinți!

Familia este foarte importantă, însă, datorită solicitării și a stresului din industria K-Pop, idolii uită câteodată de acest lucru. Unii idoli reușesc, totuși, să îți strecoare timp pentru viața lor personală și își întemeiază propriile familii.

Artiștii din lista de mai jos se pot mândri cu fii și fiicele lor, care nu sunt nimic altceva decât oaze de bucurie.

Chen din EXO

Chen, împreună cu soția sa non-celebritate și-au întâmpinat pe data de 29 aprilie 2020 primul copil, o fiică. De curând, artistul și-a anunțat fanii că al doilea lor copil se află pe drum.

Imagine

Taeyang din Big Bang și actrița Min Hyo Rin

Taeyang și actrița Min Hyo Rin s-au căsătorit în februarie 2018, după o relație de aproximativ cinci ani. Aceștia și-au anunțat fanii că își așteaptă primul copil în septembrie 2021, iar pe data de 6 decembrie s-a raportat faptul că actrița a adus pe lume un băiat sănătos.

Imagine

Rain si actrița Kim Tae Hee

Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2017 și și-au întâmpinat primul copil, o fiică, pe data de 25 octombrie 2017. Cea de-a doua lor fiică a fost născută pe 19 septembrie 2019.

Imagine

Eugene din S.E.S cu actorul Ki Tae Young

Fosta membră a grupului S.E.S s-a căsătorit cu actorul Ki Tae Young în mai 2011. Cuplul a adus pe lume prima lor fiică pe data de 12 aprilie 2015. După 3 ani, cântăreața a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară cu o fată.

Shoo din S.E.S

Artista s-a căsătorit în 2010 cu un jucător de baschet, iar mai târziu în același ani, aceasta a dat naștere primului copil al cuplului, și anume un fiu. În aprilie 2015, în viața acestora au mai venit două fete gemene.

Bada din S.E.S

Aceasta s-a căsătorit în martie 2017 cu un bărbat mai tânăr ce deținea un restaurant. Ea a anunțat pe data de 20 august 2020 faptul că este însărcinată, iar pe 7 septembrie a născut o fată sănătoasă.

S.E.S.’s Bada Announces Birth Of 1st Child And Expresses Gratitude To Fans

Sunye din Wonder Girls

În 2013 aceasta s-a căsătorit cu un bărbat înstărit pe nume James Park. Cuplul și-a întâmpinat prima fiică pe 16 octombrie 2013, iar pe data de 22 aprilie 2016 artista a mai născut o fiică. Mezina familiei a fost născută pe data de 30 ianuarie 2019.

Imagine

Bobby din iKON

Tânărul artist și-a anunțat în august 2021 nunta cu o non-celebritate, iar în septembrie 2021, soția sa a dat naștere primului copil al cuplului, un băiat.

Imagine

Minhwan din FT. Island și Yulhee din LABOUM

Cei doi au anunțat în septembrie 2017 faptul că se întâlnesc, iar în 2018 aceștia s-au căsătorit. Primul lor copil, un fiu, a fost născut pe data de 18 mai 2018, urmat de cele două gemene ce au fost născute pe 11 februarie 2019.

Heejun din H.O.T și Soyul din Crayon Pop

Artiștii și-au anunțat căsătoria în noiembrie 2016, urmând ca nunta să aibă loc pe data de 12 februarie 2017.  Mai târziu în același an, Soyul a dat naștere unei fiice.

Yoon Mi Rae și Tiger JK din MFBTY

Nunta lor a fost una restrânsă și a avut loc în iunie 2007, iar în martie 2008 aceștia au făcut un anunț public cum că fiul lor a fost născut sănătos.

Tiger JK, Yoon Mirae și fiul lor Jordan îl cunosc pe „Iron Man” Robert Downey Jr.

Jungah din After School

Jungah s-a căsătorit cu un sportiv pe 28 aprilie 2018, după ce s-au întâlnit 3 ani. Pe data de 23 octombrie 2019, artista a dat naștere primului ei copil, un băiat, urmând ca în octombrie 2021 să nască o fiică.

Kahi din After school

Nunta celor doi s-a petrecut într-un cadru restrâns pe data de 26 martie 2016. Pe 3 octombrie 2016, artista a dat naștere primului copil al cuplului, un băiat. Mezinul familiei a fost născut doi ani mai târziu, în iunie 2018.

Eli din U Kiss și modelul Ji Yeon Soo

Eli s-a căsătorit cu partenera sa mai în vârstă în 2014, iar fiul lor a venit pe lume pe data de 8 iunie 2016. Cei doi au decis să își încheie căsnicia în 2020, însă au rămas prieteni și se implică în egală măsură în creșterea băiatului lor.

Celebrul idol masculin este suspectat de pensie, soția lui de 11 ani are grijă de un copil atât singură, cât și mizerabil în fabrică - Foto 6.

 

10 gânduri despre „Idoli K-Pop care sunt părinți

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s