K-drame picante de care te vei bucura cu siguranță

Imagine

Ți-ai dorit cumva ca dramele urmărite de tine să fie puțin mai realiste?

Industria cinematografică coreeană este una extrem de vastă și cuprinde toate genurile de filme și seriale. Partea mai puțin dezvoltată a industriei, din nefericire, este reprezentată de K-dramele mature, ce exprimă într-un mod realistic relațiile dintre adulți.

Mai jos puteți vedea o listă de K-drame cu scene picante și povești realiste ce descriu perfect relațiile dintre oameni:

My secret romance (2017)

Imagine

Gen: Romantic, Comedie

Număr de episoade: 14

Distribuție: Sung Hoon, Song Ji Eun, Kim Jae Young, Jung Da Sol

Cha Jin Wook (interpretat de Sung Hoon ) este fiul unei familii bogate și are o reputație de playboy, în timp ce Lee Yoo Mi ( interpretată de Song Ji Eun) este o persoană normală care nu a avut vreodată iubit. Cei doi au o aventură de o noapte și cred că nu se vor mai revedea vreodată, însă soarta are alte planuri.

Tempted (2018)

Imagine

Gen: Emoțional, Romantic

Număr de episoade: 16

Distribuție: Woo Do Hwan,Park Soo Young (Joy din Red Velvet), Kim Min Jae, Moon Ga Young

Kwon Shi-Hyun (interpretat de Woo Do Hwan) își trăiește viața ca pe un joc periculos și încearcă să o seducă pe Eun Tae-Hee ( interpretată de Joy ). Țintele lui sunt reprezentate de tinere de 20 de ani și crede cu tărie că oamenii care sunt influențați de dragoste sunt patetici. După ce Eun Tae-Hee îl întâlnește pe Kwon Shi-Hyun se îndrăgostește de el până peste cap. Povestea lor este plină de turbulențe, fac greșeli, au regrete, se împacă și se despart, fiind astfel prinși într-un ciclu vicios.

Love Affairs in The Afternoon (2019)

Imagine

Gen: Dramă, Romantic

Număr de episoade: 16

Distribuție: Park Ha Sun, Ye Ji Won, Lee Sang Yeob și Jo Dong Hyuk

Drama spune povestea a două femei, Son Jieun ( interpretată de Park Ha Sun) și Choi Sooah ( interpretată de Ye Ji Won), ce devin prietene. Sooah este căsătorită cu un bărbat înstărit însă nu se simte împlinită alături de soțul ei. Sooah îi povestește fără rețineri lui Jieun despre aventurile amoroase pe care le are cu diferiți bărbați după-amiaza, atunci când copiii acesteia sunt la scoală. Sooah o sfătuiește si pe Jieun să aibă aventuri și îi planifică câteva întâlniri „accidentale” cu un profesor de la o școală vecină. Totul se complică atunci când femeile află că amanții lor sunt cunoștințe de-ale soților, iar aventurile amoroase le amenință căsnicia.

The World of the Married (2020)

Imagine

Gen: Familie, Romantic, Thriller

Număr de episoade: 16

Distribuție: Kim Hee Ae, Park Hae Joon, Han So Hee, Park Sun Young

Ji Sun-Woo ( interpretată de Kim Hee Ae ) este căsătorită cu Lee Tae-Oh ( interpretat de Park Hae Joon) și pare să aibă o viață împlinită. Își iubește soțul, au împreună un fiu, și pe lângă aceste lucruri are și o carieră fără de cusur. Aceasta, însă, este trădată de soțul ei și de alte persoane. Tae-Oh își iubește soția, dar decide să intre într-o relație periculoasă cu o femeie atrăgătoare.

Graceful Friends (2020)

Imagine

Gen: Dramă, Mister

Număr de episoade: 17

Distribuție: Yoo Jun Sang, Song Yoon Ah, Bae Soo Bin, Han Eun Jun, Kim Sung Oh, Kim Hye Eun

Drama spune povestea unui grup de prieteni ce se cunosc de peste 20 de ani. Ocupațiile lor sunt diversificate, în grup se găsesc antreprenori, medici, chiar și regizori de filme pentru adulți. Prietenia pe care o împărtășesc este una pașnică, însă acest lucru se schimbă după apariția unei crime. Secrete întunecate ies la iveală, iar prietenia lor este pusă sub semnul întrebării.

Growing Season (2020)

Imagine

Gen: Romantic, Dramă Web, Intim

Număr de episoade: 12

Distribuție: Park Su A, Park Ji Won, Kim Chae Eun, Kim Kang Min, Choi Yoon Je, Kang You Seock, Choi Jae Won

Trei studente, senioarele Heo Ji Yoo (interpretată de Park Ji Won), Kang Ha Young (interpretată de Kim Chae Eun) și junioara Ban Ah In (interpretată de Park Su A),  sunt grupate de către profesor pentru a realiza un proiect despre sex și dragoste. Heo Ji Yoo are un stil de viață libertin, plin de distracție și nopți fierbinți, Kang Ha Young se află într-o relație stabilă de 4 ani și se consideră conservativă, iar tânăra Ban Ah In dorește cu disperare să își facă primul iubit. Pe măsură ce încep să lucreze la proiect împreună, cele trei femei formează o legătură strânsă, în ciuda tuturor diferențelor lor.

My Name (2021)

Imagine

Gen: Crimă, Dramă, Thriller

Număr de episoade: 8

Distribuție: Han So Hee, Park Hee Soon, Ahn Bo Hyun

Tatăl lui Yoon Ji-Woo ( interpretată de Han So-Hee ) moare brusc, iar ea face tot posibilul pentru a se răzbuna pe toți cei ce au legătură cu moartea tatălui ei. Aceasta intră în contact cu oameni periculoși și are de făcut câteva decizii dificile.

Neverthless (2021)

Imagine

Gen: Romantic, Intim

Număr de episoade: 10

Distribuție: Han So Hee, Song Kang, Chae Jong Hyeop

Yoo Na Bi (interpretată de Han So Hee) este o tânără ce tocmai a ieșit dintr-o relație toxică. Aceasta se întâlnește întâmplător cu Park Jae Eon (interpretat de Song Kang), un tânăr șarmant și atrăgător. Jae Eon nu este interesat de o relație, însă Na Bi nu s-a putut abține din a se îndrăgosti de acesta.

Adult Trainee (2021)

Imagine

Gen: Romantism, Intim, Comedie

Număr de episoade: 7

Distribuție: Ryu Eui Hyun, Choi Mi Yeon, Jo Yoo Jung, Ryeoun, Kim Min Ki, Kwon Young Eun

Seria vorbește despre descoperirea nevoilor sexuale din adolescență. Aceasta conține poveștile a 3 adolescenți ce își descoperă corpul și trăirile sexuale. Jae Min (interpretat de Ryu Eui Hyun) este dependent de masturbare și caută ajutor în mediul online, Yu Ra ( interpretată de Jo Yoo Jung) are o fire conservativă și se îndrăgostește de prietenul ei din copilărie, Nam Ho ( interpretat de Ryeoun), ce este o persoană mai dezinvoltă, iar Na Eun (interpretată de Kwon Young Eun) este o tânără plinuță care își caută cu disperare un iubit.

 

8 gânduri despre „K-drame picante de care te vei bucura cu siguranță

  1. Ramona-Ancuta Mariciuc

    My secret romance este o dramă superbă, m-am uitat de două ori la ea complet și din când în când mă mai uit la episoadele ce mi au atras mai mult atenția. O recomand!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s