Yongseung din VERIVERY s-a infectat cu COVID-19 + restul concertelor trupei sunt anulate

Virusul COVID-19 continuă să dea peste cap planurile idolilor kpop.

VERIVERY are plănuit pentru luna decembrie 2021 primul turneu de concerte în Statele Unite ale Americii, iar idolii s-au pregătit din greu pentru a prezenta fanilor evoluții cât mai bune. Dar ieri, fanii ce așteptau concertul din Cleveland au văzut autobuzele idolilor plecând de la locul concertului, cu ore înaintea concertului.

Jellyfish Entertainment a venit cu o declarație la scurt timp, cerând scuze pentru anularea atât de bruscă a evenimentului:

„Bună ziua. Aici e Jellyfish Entertainment.

Înaintea începerii turneului, membrii VERIVERY și personalul ce participă la primul turneu în SUA al trupei au fost vaccinați în luna noiembrie 2021. Pentru a ne conforma regulilor locale, fiecare membru este testat pentru COVID-19 înaintea fiecărui concert, de fiecare dată având rezultate negative.

Totuși, astăzi au apărut simptome anormale, de aceea toți membrii și personalul au primit teste PCR.

Siguranța fanilor și a membrilor VERIVERY este cea mai importantă, de aceea noi am decis să anulăm de urgență concertul în Cleveland ce a fost plănuit pentru astăzi, 17 decembrie (dimineața de 18 decembrie în Coreea). Cerem sincer scuze fanilor din Cleveland ce așteptau pentru VERIVERY pentru anularea bruscă a evenimentului. Cerem fanilor înțelegere.

Vom anunța rezultatele testelor și următorul program al trupei cât mai rapid posibil.

Vă mulțumim.”

Dar peste câteva ore agenția a venit cu o nouă declarație, anunțând că membrul Yongseung din VERIVERY a fost testat pozitiv pentru virus. Ca rezultat, ultimele trei concerte din turneu sunt anulate.

„Bună ziua. Aici e Jellyfish Entertainment.

Yongseung din VERIVERY a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pe data de 17 decembrie (dimineața de 18 în Coreea). Imediat, Yongseung a fost separat de ceilalți colegi de grup, și a început autoizolarea în concordanță cu regulile statului Ohio. El nu are alte simptome cu excepția unei dureri de cap ușoare.

Restul membrilor VERIVERY, dar și personalul trupei ce participă la turneu, au rezultate negative și nu au simptome de infecție cum ar fi febră sau tuse.

Cum am anunțat anterior, siguranța fanilor și a membrilor VERIVERY este cea mai importantă pentru noi. Luând asta în considerare, noi am decis să anulăm tot programul, inclusiv concertele în Cleveland din 17 decembrie, Harrisburg din 19 decembrie, și New York din 20 decembrie.

Încă o dată, ne cerem sincer scuze pentru această neplăcere și pentru îngrijorările cauzate.

Respectând regulile consiliului local dar și a autorităților de prevenire a bolii din Coreea de Sud, noi vom face tot posibilul ca Yongseung să se însănătoșească cât mai rapid și să asigurăm că toți artiștii și membrii de personal se vor întoarce în Coreea în siguranță, luând în considerare starea lor de sănătate.

Vă mulțumim.”

13 gânduri despre „Yongseung din VERIVERY s-a infectat cu COVID-19 + restul concertelor trupei sunt anulate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s