V din BTS devine cel mai urmărit idol masculin k-pop pe Instagram

V din BTS stabilește un record pe Instagram!

La doar 13 zile de la deschiderea contului pe platforma Instagram, idolul masculin din BTS a adunat 26,8 de milioane de abonați, devenind cel mai urmărit idol masculin din k-pop. Acesta l-a întrecut pe Jackson Wang din GOT7, care are la moment 26,5 milioane de urmăritori.

Între timp, membrul BTS primește zilnic urmăritori din toată lumea. Celebrul regizor, Baz Luhrmann, care a regizat Romeo & Julieta (1996), Moulin Rogue! (2001) și The Great Gatsby (2013), i-a dat recent follow lui Taehyung pe Instagram.

Atta Halilintar, un celebru YouTuber, cântăreț și om de afaceri indonezian, i-a dat follow lui Taehyung. În plus, revista americană, Seventeen, urmărește doar contul lui V.

Felicitări!

Sursa: allkpop.com

9 gânduri despre „V din BTS devine cel mai urmărit idol masculin k-pop pe Instagram

 1. Mihaela

  În acest moment chiar mă întreb dacă greșelile care tot apar în articole sunt greșeli scuzabile pentru că suntem oameni – toți mai greșim din când în când sau dacă cei care traduc articolele nu se dedică 100%…. Probabil comentariul meu va supăra anumite persoane dar e ok : ce doresc eu să subliniez este faptul că de la o vreme apar erori în o multitudine de articole. De la litere care lipsesc sau litere care sunt puse în plus au ajuns să lipsească și cuvinte …. In articolul sursă este menționat că este vorba de „idol masculin” dar aparent „masculin” s-a pierdut pe drum.
  Sunt un fan al paginii și citesc numeroase articole dar consider că atenția la detalii lipsește din ce în ce mai frecvent.

  Apreciază

  Răspunde
  1. 🌺Iris🌺 Autor post

   Toată lumea greșește. Nu cred ca s a întâmplat nimic doar pt ca am uitat sa scriu masculin. Cineva M a atenționat și am adăugat. Erori apar pentru ca și noi avem multe pe cap: serviciu, facultate, familie. Nu poți sa le faci pe toate perfect. Ce as vrea sa stau toata ziua, fără sa fac nimic și doar sa scriu articole….

   Apreciază

   Răspunde
 2. Mămăruță

  Haha, sincer nu mă miră! V este un idol care reușește să atragă ușor atenția, e tipul de om a cărui cont îl urmărești cu plăcere. Am fost super fericită când am văzut că toți membrii și-au făcut conturi separate, mi se pare interesant cum acestea reflectă personalitățile lor :))) Felicitări lui V!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s