Fostul membru N.Flying Kwon Kwang Jin anunță că în sfârșit e liber de azațiile de agresiune sexuală

Pe 21 decembrie, Kwon Kwang Jin a anunțat pe contul  personal de Instagram că în sfârșit a obținut dreptate în justiție în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală care i-au fost aduse după ce a părăsit trupa N.Flying.

Mai jos este declarația lui Kwon Kwang Jin:

Lume, vă rog să mă felicitați.

În cele din urmă, am devenit complet liber de acuzațiile false de „hărțuire sexuală”. 👏👏👏 În sfârșit vorbesc despre asta după patru ani. M-am gândit că ar fi mai bine să vă arăt cu dovezi și rezultate, decât să spun o sută de cuvinte. De aceea n-am spus un cuvânt în tot acest timp. Mulțumesc familiei, prietenilor și fanilor mei care mi-au fost alături și m-au susținut. Dacă sunteți curioși despre detalii, vă rugăm să accesați YouTube-ul meu și să vedeți videoclipul meu. Răul nu poate învinge niciodată binele.

Prin canalul său de YouTube, Kwon Kwang Jin și-a explicat mai detaliat situația.

Pornind de la motivul plecării sale din N.Flying, el a declarat: „Am părăsit grupul pentru că mi-am făcut o iubită. Pentru că prietena mea era fan, mulți fani au cerut excluderea mea din grup, așa că am plecat. În timpul plecării din grup, au apărut speculații că am hărțuit sexual fanele, dar toate sunt informații false. Erau doar zvonuri care nici măcar nu au fost raportate poliției sau procurorilor.”

Kwon Kwang Jin a explicat apoi că timp de patru ani, a întreprins acțiuni legale împotriva persoanelor care au răspândit zvonurile false despre el. Referitor la fotografia plicurilor și a documentelor încărcate pe contul său de Instagram, el a spus: „Acestea sunt rezultatele și dovezile care arată recunoașterea faptelor lor greșite și pretențiile mele pentru daune primite”.

Kwon Kwang Jin a promovat ca membru al N.Flying, înainte de a părăsi grupul în 2018. El a anunțat recent vești despre căsătoria sa prin intermediul contului său de Instagram.

 

Sursa

3 gânduri despre „Fostul membru N.Flying Kwon Kwang Jin anunță că în sfârșit e liber de azațiile de agresiune sexuală

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s