CEO-ul fostei agenții a lui Yoochun îl dă în judecată pe acesta și îi cere 505 mii USD

Fostul membru al trupei JYJ, Park  Yoochun, este dat în judecată de fosta agenție pentru 600 millioane de woni (~$505,478 USD).

Potrivit unei știri exclusive de presă , CEO-ul Re:Cielo, fosta agenție a lui Yoochun, a intentat un proces împotriva cântărețului cerând 600 de milioane de woni. Motivul procesului se datorează încălcării de către Yoochun a contractului său cu agenția prin contactarea unei terțe persoane pentru activitățile sale promoționale.

RE:Cielo a depus o ordonanță provizorie împotriva lui Yoochun pentru a-i interzice activitățile de difuzare și de divertisment, iar instanța a decis în favoarea acestora în noiembrie. Într-un interviu exclusi din presă , CEO-ul Re:Cielo a declarat: „Yoochun a participat la activități de jocuri de noroc în Macao și Filipine în trecut. Am obținut dovezi din confesiunile celor care erau cu el la acea vreme și din dosarul său de intrare [la aeroport]”. Ei plănuiesc să prezinte toate probele autorităților de anchetă.

CEO-ul Re:Cielo este cu Yoochun de când el a părăsit trupa TVXQ și a gestionat activitățile generale de divertisment ale lui Yoochun sub noua agenție Re:Cielo. Cu toate acestea, CEO-ul Re:Cielo a susținut că a plătit peste 100 de milioane de woni (~84.190 USD) pentru mesele lui Yoochun la o afacere de divertisment și că a avut, de asemenea, o perioadă în care a plătit datoriile personale ale lui Yoochun pentru el. CEO-ul Re:Cielo a declarat: „Am fost rănit foarte mult și, pentru că Yoochun a continuat să mintă, nu am putut să las asta să treacă”. El a adăugat: „Prin reprezentantul nostru legal, ne-am trimis toate dovezile și nu va exista nicio clemență și niciun compromis”.

 

Sursa

Un gând despre „CEO-ul fostei agenții a lui Yoochun îl dă în judecată pe acesta și îi cere 505 mii USD

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s