Jung Ilhoon își cere scuze printr-o scrisoare după încheierea procesului de apel

Jung Ilhoon Shares Handwritten Apology After His Marijuana Appeal Trial

După încheierea recentului său proces de apel, Jung Ilhoon și-a cerut personal scuze  cu privire la cazul său de marijuana.

Pe 24 decembrie, fostul membru BTOB a postat pe Instagram după rezultatele procesului său de săptămâna trecută, în care i s-a redus pedeapsa inițială pentru încălcarea Legii privind controlul narcoticelor etc.

În prima sa postare de peste un an, Jung Ilhoon și-a cerut multe scuze pentru consumul ilegal de marijuana și le-a mulțumit fanilor săi pentru că au așteptat atât de mult pentru o declarație personală.

Scrisoarea completă a lui Jung Ilhoon este următoarea:

Bună, aici este Jung Ilhoon.

În ultimii câțiva ani, în timpul anchetei și a perioadei mele de judecată, precum și în timpul în care am fost închis, am putut să mă uit înapoi la viața mea, reflectând dureros asupra ei, până la ultima fibră.

Îmi pare incredibil de rău că îmi cer scuze atât de târziu celor care mi-au dat dragoste, dar, deși este foarte târziu, scriu asta din inima mea.

Indiferent de motiv, pentru că sunt atât de profund conștient că fapta mea de a încălca legea nu poate fi justificată prin niciun cuvânt, cred că este corect să fiu criticat. Îmi pare cu adevărat rău că, prin greșelile mele, v-am provocat o rană adâncă în inimi.

Pentru că simt că dragostea și amintirile pe care vi le-am putut oferi tuturor și pe care mi le-ați oferit, au fost pătate de greșelile mele, sunt plin de regret și îmi este atât de rușine de persoana mea nesăbuită.

Sunt perfect conștient de semnificația rezultatelor ultimului meu proces. Oricât de mult am cauzat rău societății noastre și oricât de mult i-am dezamăgit pe cei care au crezut în mine, vă promit acum prin această scrisoare că voi munci cu atât mai mult ca să trăiesc o viață corectă și să încerc să nu rănesc pe nimeni, din nou.

Abia după ce i-am făcut pe mulți oameni prețioși să mp părăseascădin cauza faptelor mele greșite,  dar prea profund, mi-am dat seama mult prea târziu ,cum ar trebui să trăiesc și cum trebuie să-mi schimb atitudinea față de viață.

Încă o dată, vă promit prin această scrisoare că voi avea grijă de mine și de ce este împrejurul  meu, astfel încât să pot face întotdeauna alegerea corectă în orice situație dată și voi fi deosebit de atent să nu mai fac aceeași greșeală.

Le mulțumesc sincer oamenilor care așteaptă de multă vreme declarația mea personală. Voi face tot posibilul să devin o persoană mai bună, astfel încât să nu mai rănesc niciodată oamenii care au fost răniți de mine.

Încă o dată, îmi pare sincer rău.

 

Sursa

2 gânduri despre „Jung Ilhoon își cere scuze printr-o scrisoare după încheierea procesului de apel

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s