B.I va cânta la concertul digital „GRAMMYs Global Spin”

B.I

B.I va concerta pentru „GRAMMYs Global Spin”!

Pe 29 decembrie, s-a dezvăluit că B.I va avea o apariție solo la viitorul concert digital numit ‘GRAMMYs Global Spin’, care va avea premiera în iaunuarie 2022. El va fi, de asemenea, primul artist K-pop care o va face.

De anul trecut, GRAMMY a lansat mai multe proiecte pentru a include muzică diversă din toate părțile lumii. De asemenea, organizatorii premiilor au schimbat titlul premiului „Cel mai bun album de muzică mondial” în „Cel mai bun album muzical global” pentru a trece la noua sa imagine.

Unul dintre aceste proiecte este „GRAMMYs Global Spin”, care este o serie de concerte organizată pentru a promova  muzica globală notabilă. Segmentul a început în septembrie 2020 și a prezentat numeroase evoluții de la diferiți artiști.

La ediția din 2021 a seriei de concerte, B.I. va fi primul artist K-pop și, de asemenea, primul artist asiatic care va cânta. Deja se știe că solistul masculin a aranjat melodiile pe care le va interpreta și a filmat scena live a aranjamentului final.

Evoluția solo a lui B.I la „GRAMMYs Global Spin” va fi dezvăluită pe site-ul oficial GRAMMY și pe rețelele sociale pe 4 ianuarie 2022.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s