[CCC] Drama Sci-Fi „The Silent Sea” este numită „cel mai prost serial de pe Netflix”

Noul serial în vogă de pe Netflix, „The Silent Sea”, primește multe reacții negative din partea internauților!

„The Silent Sea”, populara dramă ai cărei protagoniști sunt Gong Yoo și Bae Doo Na, este prima dramă coreeană care se încadrează în genul Sci-Fi. Serialul prezintă povestea agenției spațiale a Coreei, care trimite un echipaj de elită într-o misiune de cercetare pe Lună, pentru a găsi soluția epuizării resurselor esențiale de pe Pământ.

Cu toate acestea, drama este criticată în mod constant de către telespectatori, fiind numită „plictisitoare”. Deși Netflix lansează lunar conținut coreean, mulți spun că nicio dramă nu se ridică la nivelul „Squid Game.”

Potrivit unor persoane din industrie, în data de 26 decembrie, au existat multe critici dure asupra dramei, atât la nivel național, cât și internațional. Cei de la SCMP au afirmat: „Design-ul este unul foarte slab, iar combinația haotică a zborurilor spațiale cu cercetarea Lunii este una bizară, probabil fiind cea mai proastă producție din acest an.

Clasamentul global al dramei este și el unul foarte slab, ocupând locul 7 la secțiunea globală a serialelor Netflix TV, conform celor de la Flix Patrol. S-a clasat pe locul 3 în Singapore și Thailanda, pe locul 4 în Hong Kong, Indonezia și Vietnam și pe locul 5 în Canada și SUA. Aceasta este o performanță foarte proastă în comparație cu alte seriale coreene, precum „Hellbound”, lansat în noiembrie, care s-a clasat pe locul 1 după doar 24 de ore de la lansare.

Drept urmare, prețul acțiunilor Netflix a fost lent, tranzacționându-se la 614,09 USD ( 728.000 de woni). Aceasta este o scădere de 12,39% față de 17 noiembrie. Acțiunea a atins un maxim istoric în timpul popularității serialului „Squid Game”, având 700,99 USD.

Să vedem ce au avut de spus câțiva internauți în legătură cu acest subiect!

  1. Hmm…Dar mie mi-a plăcut serialul
  2. Și ce dacă nu s-a clasat pe locul 1? Credeți că locul 7 este un loc prost pentru început?
  3. Mie personal mi-a plăcut. Asta nu înseamnă că orice serial coreean care se lansează trebuie să atingă popularitatea dramei „Squid Game”. Eu am fost impresionat de faptul că țara noastră a lansat un serial de acest gen în prezent. CG-ul nu a fost deloc incomod și mi s-a părut foarte bine făcut! Nu mai aruncați cu ură! Dacă nu aveți de spus nimic frumos, tăceți.
  4. Mie nu mi-a plăcut niciuna dintre aceste drame! Nici „Squid Game, nici „Hellbound”! Le-am urmărit doar pentru că erau populare și toată lumea mă înnebunea să le văd și eu!
  5. Am adormit când mă uitam la serialul acesta…
  6. Am urât această dramă imediat ce am aflat că este o producție a lui Jung Woo.
  7. A fost mai plăcut de vizionat decât „Hellbound”.
  8. La ce v-ați așteptat? E o producție realizată de Jung Woo….
  9. Serialul a decăzut din cauza regiei.
  10. De asemenea, acea combinație de actori secundari este una pe care nu o vezi niciodată. E o risipă de bani. Au fost implicați chiar și oameni precum Jung Woo Sung și Lee Jung Jae. Nici nu m-am uitat la dramă.

Tu ce părere ai?

sursa: naverdaily

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s