Noua trupă de la JYP, Xdinary Heroes, împărtășește publicului idei despre muzică, audiții și altele în revista “1st LOOK”

 

JYP’s New Band Xdinary Heroes Opens Up About Music, Auditions, And More In 1st-Ever Magazine Pictorial

Noua trupă de la JYP va apărea în revista 1st Look cu primul său pictorial!

Xdinary Heroes, care doar ce și-a făcut debutul lor mult așteptat luna aceasta, cu single-ul “Happy Death Day”, s-a prezentat, într-o postare pentru un pictorial elegant din ediția viitoare a revistei 1st Look . Înainte de ședința foto, fiecare dintre cei 6 membri a stat și a vorbit despre hobby-urile sale, iubirea pentru muzică și altele.

Când a fost întrebat cu a ajuns să intre în Xdinary Heroes, O.de a dezvăluit: “În trecum practicam un sport numit cross country, dar m-am accidentat. Am ascultat de sfatul mamei și am aplicat la o academie de muzică. Am ajuns să dau o probă la JYP Entertainment și am fost acceptat.”

Atunci când a fost întrebat de care dintre trăsăturile sale faciale este cel mai mândru, Jooyeon a răspuns: “Partea dintre sprâncene și maxilarul meu ascuțit. Mandibula mea era importantă pentru mine, dar oamenii din jurul meu spuneau că arată bărbătesc, deci sunt foarte fericit cu ea ”

El a mai adăugat: “ Sunt mai mult pe partea sportivă: mă obișnuiesc destul de repede, iar la alergat sunt încrezător. ”

Cât despre cum membrii Xdinary Heroes își petrec timpul lor liber, Jungsu a împărtășit: “Membrilor le place să se joace jocuri video. Zilele acestea, am devenit foarte interesați în Pokemon GO. Sunt o mulțime de pokemoni la Olympic Park și chiar și în dormitorul nostru, dar am fost harnici prinzându-i.”

Pe o notă puțin mai personală, liderul trupei, Gunil a remarcat,” Îmi plac gustările care sunt și dulci și sărate în același timp, deoarece îmi place să mă rezum la lucrurile de bază, prefer cele care au fost populare pentru mult timp. Zilele acestea, mă distrez analizând și învățând oamenii despre MBTI – tipul de personalitate. Apropo, eu sunt ENFJ. “

 

Când au fost întrebați ce înseamnă muzica pentru ei, Gaon a răspuns: „Comuniune. Prin muzică, toată lumea poate să-și exprime gândurile și opiniile, fără să țină cont de naționalitate. Muzica este ca o îmbinare culturală prin care fiecare dintre noi devenim o unitate.”

Jun Han a răspuns la aceiași întrebare, spunând: „Eram un elev obișnuit, dar muzica mi-a schimbat viața. Pentru mine, muzica este punctul de cotitură și iubirea vieții mele. În fața noastră s-a ivit o provocare dură pe care trebuie să o înfruntăm, dar scopul meu este clar. Vreau să fac muzică pentru mult timp de acum înainte. “

Pictorialul va fi lansat în noua ediție a revistei 1st Look pe 30 decembrie. Între timp, puteți urmări single-ul lor de debut aici!

sursa:soompi

Un gând despre „Noua trupă de la JYP, Xdinary Heroes, împărtășește publicului idei despre muzică, audiții și altele în revista “1st LOOK”

  1. Dobrin Andreea

    Imi pare rau de ei ca desi s-au antrenat sa devina idoli au fost fortati sa invete sa cante la un instrument si sa devina kband. Nonetheless, I’ll support them!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s