5 K-drame din 2021 adorate de fanii internaționali care au avut un rating scăzut în Coreaa

Aceste 5 seriale sud-coreene au avut un succes răsunător internațional, dar au avut parte de un rating scăzut la nivel local.

O dramă coreeană cu ratinguri scăzute în Coreea, dar care primește un răspuns exploziv la nivel internațional, nu este ceva neobișnuit. 5 drame lansate în 2021, așa cum sunt enumerate mai jos, sunt exemplele principale. Cu toate acestea, nu toate serialele populare generează recenzii pozitive.

True Beauty

Cu un rating mediu de 3,794% și un rating maxim de 4,579%,, True Beauty nu este considerat un succes comercial în Coreea. Cu toate acestea, la nivel internațional, această dramă a devenit virală pe rețelele de socializare și a devenit constant subiect de discuție. 

First Impressions: 5 Reasons Why “True Beauty” Is The Drama You Didn't Know  You Needed | Soompi

Există multe motive pentru a explica atracția True Beauty pentru telespectatorii internaționali. În primul rând, imaginile atrăgătoare ale distribuției principale, inclusiv Cha Eun Woo, Moon Ga Young și Hwang In Yeop. În continuare, deși povestea dramei este puțin ciudată, este totuși distractivă. După True Beauty, popularitatea membrilor distribuției a urcat la un nivel superior pe piața internațională.

chaeunwoo: lee suho, episode 3

Nevertheless

Uneori, a avea ratinguri scăzute în Coreea nu înseamnă că drama poate fi numită un eșec. Având un episod cu un rating care a scăzut la 0% și deși cel mai mare rating al său a fost de doar peste 2%, totuși, Nevertheless a fost constant în topul 10 al Netflix în timpul difuzării sale. Videoclipurile editate din dramă câștigă și milioane de vizualizări pe YouTube.

Nevertheless Kdrama GIF - Nevertheless Kdrama Do You Want To Go See  Butterflies - Discover & Share GIFs

Nevertheless Kiss GIF - Nevertheless Kiss Nevertheless - Discover & Share  GIFs

Postările care discutau despre povestea fiecărui episod au atras un mare angajament pe platformele de social media. Nu orice discuție despre Nevertheless este plină de comentarii pozitive din cauza intrigii controversate a dramei, dar este mai bine să se vorbească despre asta decât să fie uitat.

Now, We Are Breaking Up 

Now, We Are Breaking Up Ep 9 & 10 RECAP: Song Hye Kyo & Jang Ki Yong fight  for their love against all odds | PINKVILLA

Acum, We Are Breaking Up se află pe primul loc pe lista celor mai vizionate drame săptămânale pe platformele de streaming online. Nici nivelul de discuție pentru Now We Are Breaking Up nu este rău, deși a primit mai multe reacții negative la cât de moale devine scenariul.

4 Hal Menarik dari Drama Korea Now, We Are Breaking Up - Lifestyle  Bisnis.com

Our Beloved Summer

K-Drama Our Beloved Summer: December Release Date and What You Should Know  Before Watching? - Gizmo Story

Ratingul său a început să crească constant de la episodul 3 și mai ales a urcat la 4% în ultimul episod. Chiar și așa, este încă un rating scăzut. În ciuda faptului că nu a câștigat prea multă popularitate în Coreea, Our Beloved Summer este iubită de publicul internațional, ceea ce explică toate reacțiile pozitive pe care le au pentru dramă.

How many episodes are in Our Beloved Summer on Netflix? | TV & Radio |  Showbiz & TV | Express.co.uk

Referitor la Our Loved Summer, au fost postate o serie de complimente despre conținutul acesteia, detalii, actorie, actori, coloana sonoră pe care publicul internațional le adoră. Se poate spune că aceasta este cea mai populară dramă coreeană pentru publicul internațional în ultimul trimestru al anului 2021. Cu popularitatea sa în creștere constantă atât în Coreea, cât și în străinătate acum, poate când drama se va termina, ratingul său ne va surprinde. 

Snowdrop 

De la momentul filmărilor, serialul a fost implicat într-o mulțime de controverse. Producția de debut în actorie a lui Jisoo a atras într-adevăr atât de multă agitație încât toată lumea a crezut că va fi un debut dificil. Cu toate acestea, depășind toate dificultățile, drama a fost difuzată în continuare normal.

De la episodul 1, drama s-a confruntat cu un număr mare de petiții din cauza controversei sale privind falsificarea faptelor istorice. În ciuda opiniei publice și a audienței, JTBC nu a oprit  difuzarea serialului, așa că audiența s-a enervat și a criticat și mai mult, motiv pentru care ratingul a scăzut de la 3,9% direct la 1,7% în a 2-a săptămână. Viitor dramei este extrem de incert, deoarece publicul coreean nu se răzgândește ușor.

How to Watch 'Snowdrop' in US Free: Stream BLACKPINK Jisoo K-Drama Online |  StyleCaster

În ciuda atâtor dificultăți de pe piața internă, Snowdrop se poate bucura de popularitatea sa în străinătate. Fanii străini o consideră pur și simplu o dramă modernă obișnuită. Mai mult, BLACKPINK și Jisoo au o bază de fani foarte mare, care vrea să le ofere idolului lor un cadou semnificativ pentru debutul ei ca actriță. Opinia favorabilă s-a amestecat cu criticile , așa că dezbaterea aprinsă despre această dramă crește și mai mult. Se poate spune că Snowdrop a fost în centrul atenției încă din ziua în care a început difuzarea sa.

Por que Snowdrop, o drama com Jisoo do BLACKPINK, é tão polêmico? - POPline

De când dramele coreene au devenit internaționale, publicul străin a putut să le vizioneze foarte devreme și să se alăture atmosferei de așteptare a fiecărui episod cu fanii autohtoni, așa că nu este atât de ciudat ca o dramă să fie un eșec în Coreea, și populară în străinătate.

Acesta poate fi și un avantaj pentru echipa de producție pentru că cel puțin știu că undeva serialul este încă foarte bine primit. 

 

Sursa

Un gând despre „5 K-drame din 2021 adorate de fanii internaționali care au avut un rating scăzut în Coreaa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s