Jungkook din BTS vorbește despre admirația sa pentru ARMY, evoluția sa și altele

BTS’s Jungkook Talks About His Admiration For ARMY, How He’s Changed Over The Past 10 Years, And More

Idolul a participat recent la un pictorial realizat de revista Vogue Korea!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, Jungkook din BTS a discutat despre mai multe subiecte. Când persoana care s-a ocupat de interviu a întrebat: „Se spune că viața este scurtă, dar arta este eternă. Ce este etern pentru tine?”, idolul a răspuns: „Chiar dacă ceea ce fac eu este artă, este cel mai important lucru? Nu este viața însăși mai importantă? Timpul pe care l-am trăit îmi rămâne intact. De aceea viața este atât finită, cât și eternă.”

Jungkook este cunoscut pentru că este talentat în multe domenii, în afară de muzică, cum ar fi arta, fotografia și editarea video. Legat de acest aspect, acesta a spus: „Acestea sunt doar câteva dintre interesele mele. Nu trebuie să le pun pe toate în practică.”

Apoi a adăugat: „Am gânduri realiste și nerealiste care coexistă împreună. Înainte, eram foarte egoist și făceam tot ce îmi doream fără să îmi pese prea mult de rezultat. Cu toate acestea, la fel ca viața și relațiile umane, gândurile tale se schimbă. Zilele astea, sunt mai realist. Ceea ce trebuie să fac este mai important decât ceea ce vreau să fac.”

Acesta a mai spus că nu își dorește să își dezvăluie creațiile, până nu este mulțumit de realizarea sa. Legat de acest aspect, a comentat: „Creațiile mele nu vor fi niciodată perfecte. Dar cel puțin nu vreau să le arăt oamenilor de ce nu sunt mulțumit. Va fi o zi în care voi munci din greu și le voi arăta publicului. În acest moment, nu am timpul să mă concentrez pe finalizarea lor.”

Alături de BTS, viața artistului s-a schimbat într-un mod radical. În 2014, BTS a invitat persoane aleatorii să le urmărească concertul gratuit în LA. Acum, în 2021, biletele la concertul lor din LA de la SoFi Stadium s-au epuizat în câteva minute.

Jungkook și-a exprimat neîncrederea cu privire la schimbările uriașe, spunând: „Sunt mereu curios de motivul pentru care oamenii te apreciază atât de mult. M-am gândit cum am ajuns în acest punct. În primul rând, am întâlnit membri grozavi! În al doilea rând, avem un CEO care iubește cu adevărat muzica. În afară de aceste motive, poate se datorează faptului că sinergia melodiilor, versurilor, mesajelor, spectacolelor și aparițiilor publice ale trupei BTS au atras din ce în ce mai mulți fani. Cu toate acestea, încă mi-e greu să mă obișnuiesc cu situația. Oricât de mult nu îmi vine să cred, va trebui să muncesc mai mult.”

Mai apoi, Jungkook și-a împărtășit admirația față de ARMY (fandom), datorită actelor de caritate pe care aceștia le realizează. Unele dintre lucrările ARMY sunt proiectele de mediu pentru a susținerea pădurilor tropicale și balenelor și strângerea de fonduri pentru anumite grupuri, inclusiv refugiați și comunitatea LGBTQ.

Jungkook a remarcat: „Sunt doar o persoană căreia îi place cu adevărat să cânte și să danseze, dar ARMY realizează lucruri grozave pentru noi. Sunt doar recunoscător pentru sprijinul lor, dar fac și lucruri atât de minunate. Au început să facă aceste activități pentru a susține BTS, dar este profund emoționant să-i vezi făcând lucruri bune. Sunt inspirat de acești oameni.”

sursa: soompi

2 gânduri despre „Jungkook din BTS vorbește despre admirația sa pentru ARMY, evoluția sa și altele

 1. mariagrafu

  Personal am inceput sa ascult K-pop după ce am ascultat Blue flame de la ASTRO ❤️ deși știam termenul de K-pop, habar nu aveam cu ce se mănâncă într-un fel sau altul. Credeam că este o lume ca oricare alta în care vin artiști, canta și apoi pleacă, in timp mi-am dat seama că nu este așa. Acum ascult K-pop pentru că mă inspiră, am devenit o cu totul alta persoană și consider că și ei ca și artiști se schimba mult în timp. Mă gândesc la melodiile solo ale lui Jungkook, sincer eu nu as putea compune așa ceva daca nu as avea pe cineva în mintea sau in inima mea. Mai ales după mesajele pe care le transmite în Euphoria, My Time sau Still with you in care el pare cu totul îndrăgostit ( nu o luați în nume de rău, dar cu siguranță el are sau a avut pe cineva în inima lui .. )

  Apreciază

  Răspunde
 2. Mada

  My time reflectă mai mult adolescența lui pierdută în industrie, dar Still with you it’s a fucking romantic song. Fata care i- a câștigat inima e o norocoasă.👀

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s