[CCC] Jae din DAY6 își încheie contractul exclusiv cu JYP

Articolul: JYP, „Jae din DAY6 a părăsit echipa + și-a reziliat contractul exclusiv… din motive personale”.

[+113, -5] Nu a spus chiar el că a vorbit el însuși cu membrii și că va reveni și va fi din nou un grup complet? Dar compania spune că a plecat după rezilierea contractului?
[+109, -5] El a fost tratat incorect de JYP de câțiva ani, dar asta nu înseamnă neapărat că ceilalți membri au fost mai bine promovați. Când un membru a mers la armată, a ieșit un alt unit și Jae a spus că are și el planuri de promovare, dar compania a spus că nu este cazul? Știu doar pentru că le-a spus fanilor într-un live. El a fost hărțuit unilateral de JYP de ceva vreme.
[+93, -8] Comportamentul lui Jae este problematic uneori, dar sincer grupul nu își poate permite să-l piardă… are un rol important și în melodiile DAY6 ㅠㅠ Mă rog că lucrurile vor merge bine pentru ei odată ce vor fi toți eliberați din armată ㅠㅠ
[+76, -1] Anul acesta, toți membrii, cu excepția lui Jae, se vor înrola în armată. De anul trecut, el și-a exprimat în mod constant intențiile de a fi activ, dar JYP l-a refuzat, a pus restricții asupra colaborărilor și nu a stabilit niciun program prin care să îl promoveze. Sunt deja 2 ani de când JYP îl trata ca pe un membru invizibil. Nu e ca și cum JYP l-a lăsat să promoveze ca artist solo sau cu DAY6 sau cu un unit, dar tot a rămas. Tot ce a putut face a fost să aștepte în timp ce alți membri au promovat solo
[+49, -0] Sincer, chiar și cu toate astea, singurii oameni încântați de plecarea lui sunt doar antis și haterii… Dacă le pasă cu adevărat de DAY6, ar fi mai bine dacă Jae ar mai promova cu ei în viitor ㅠㅠ Sunt o trupă… Mă tem că își vor pierde popularitatea.
[+22, -32] Sincer, a fost o decizie stupidă..

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s