Golden Child a vândut deja toate biletele offline pentru concertul „PLAY” din februarie

Trupa Golden Child demonstrează că are un fandom mare în Coreea de Sud și vinde toate biletele pentru viitorul concert înainte ca publicul general să ajungă la ele.

2022 GOLDEN CHILD CONCERT – PLAY”, ce va avea loc pe 5 și 6 februarie, a dat startul vânzărilor de bilete pentru membrii de fanclub pe 3 ianuarie la ora coreeană 18:00 (astăzi la ora 11:00) prin intermediul site-ului Interpark. Și deja s-au vândut toate.

Concertul a primit multă atenție de la fani, întrucât va fi prima întâlnire a idolilor cu fanii în doi ani, după primul concert al grupului „FUTURE AND PAST” din ianuarie 2020. Iar acum grupul dă dovadă de o popularitate în continuă creștere, entuziasmul fanilor ajutându-le să transforme viitorul concert într-o experiență de neuitat.

Evenimentul va avea loc la Arena KBS din Hwagok-dong, Gangseo-gu, Seoul, pe data de 5 și 6 februarie, și va fi difuzat online, în direct, pentru fanii internaționali. Rezervările de bilete pentru publicul larg trebuie să se înceapă pe 5 ianuarie, prin Interpark.

sursa: starnews.naver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s