Hyomin din T-ara și fotbalistul Hwang Ui Jo sunt într-o relație + Dispatch dezvăluie poze

Hyomin din T-ara și fotbalistul Hwang Ui Jo au confirmat imediat știrile, după ce au văzut știrile despre ei circulând în presa sud-coreeană.

Pe 3 ianuarie, un raport exclusiv de la Sports Chosun a anunțat că membra T-ara și Hwang Ui Jo se întâlnesc din în noiembrie anul trecut, după ce au fost o perioadă doar prieteni.

Întrucât Hwang Ui Jo se află în Franța, cuplul este într-o relație la distanță. Cu toate acestea, cei doi au putut petrece ceva timp împreună luna trecută, călătorind împreună în Elveția.

În urma raportului exclusiv, Dispatch a dezvăluit fotografiile din vacanța lui Hyomin și Hwang Ui Jo, spunând că cuplul și-a confirmat relația. Liga franceză de fotbal este în concediu în ultimele două săptămâni din decembrie. Cuplul a petrecut acest timp împreună în Elveția.

O cunoștință a celor doi a spus: „Hwang Ui Jo și Hyomin se întâlnesc ca niște prieteni buni. Pe măsură ce sunt mai maturi, își respectă reciproc limitele și afacerile”.

Potrivit raportului, Hyomin și Hwang Ui Jo și-au confirmat și relația. Cuplul a spus: „Suntem într-o etapă în care ne cunoaștem mai bine cu sentimente bune”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s