[CCC] Jin din BTS este implicat într-un scandal după ce o pijama personalizată este vândută la un preț imens

O pijama personalizată de Jin din BTS ajunge subiect de controversă.

În data de 2 ianuarie, utilizând aplicația Weverse, Jin a prezentat fanilor o pijama și o pernă care fac parte din colecția „Artist Made Collection” realizată de HYBE. Artistul a comentat: „Îmi trăiesc viața cu mândrie conform standardelor mele. În vremuri ca aceasta, port pijamale și dorm pe perne „Good Day” și când vreau să trăiesc viața din plin port „Bad Day”. A fost ideea mea aproximativ 80%. Când îmi puneam pijamale, simțeam că sunt incomode pentru că nu aveau buzunare.”

Cu toate acestea, imediat după lansarea lor pe piață, fanii au fost șocați să afle că respectiva pijama a atins valoarea de 119.000 de woni, iar perna 69.000 de woni. Internauții au ajuns la concluzia că prețul este exagerat, deoarece o pijama în Coreea se vinde cu aproximativ 12.000 de woni.

După controversa creată, Jin a scris pe platformă: „Am cerut ca materialul pentru pijama să fie unul calitativ, dar ce este cu acel preț? Sunt șocat și eu.”

Internauții au comentat:

 1. HYBE, te rog să-ți faci treaba! Nu mai fiți atât de lacomi și gândiți-vă la BTS și ARMY odată..
 2. Si Hyuk, nu ai făcut destui bani până acum???? Dacă nu faci lucrurile cu moderație, vei ajunge la pământ!
 3. Acum că HYBE a ajuns la acest nivel al popularității, se cred greu de atins și nu mai țin cont de nimic.
 4. Ce rost are să conduci o companie atât de uriașă dacă ai de gând să distrugi BTS cu lăcomia ta? Cei de la companie sunt mai groaznici acum, decât pe vremea când era doar Big Hit.
 5. Chiar dacă țineți cont de valoarea brandului BTS, ar trebui să fie sub 50.000 de woni.
 6. HYBE nu se mai gândește la fanii domestici. Ne iau drept proști.
 7. Nu este niciodată vina celor din BTS, ci agenția lor este cea care provoacă scandalurile. Este Big Hit care și-a uitat rădăcinile. Membrii sunt în continuare la fel ca întotdeauna.
 8. Membrii BTS sunt atât de amabili, dar așa-zisul lor CEO este un nenorocit lacom
 9. Bang Si Hyuk a greșit foarte mult. Ar fi trebuit să rămână doar drept casă de discuri. A extins compania mult prea mult și prea repede, iar acum îi este greu să o gestioneze. BTS a primit atât de multe critici când Big Hit era doar o agenție mică, dar a depășit această adversitate datorită fanilor care i-au susținut. Dar nu mai există o comunicare reală cu fanii. Tot ce fac ei este să vândă marfă la prețuri excesive fanilor. Sfârșitul capitalismului este întotdeauna banul, nu-i așa?
 10. HYBE este o agenție lacomă în prezent. Vă rugăm să expediați produsele pe care le-am cumpărat mai întâi înainte de a vinde mai multe! Dacă achiziționați un produs, trebuie să așteptați luni întregi până să sosească. Cine știe când vor fi expediate acestea? În loc să faceți o grămada de bani pe spateletrupei BTS, ar trebui prima dată să îmbunătățiți timpul de așteptare!!
 11. Ce rost are ca aceștia să devină persoane publice dacă toți acești bani se duc în buzunarele companiei și nu în buzunarele membrilor? Nu știu care este opinia celor din BTS, însă sper că nu își vor reînnoi contractele cu această agenție nesuferită!

Tu ce părere ai?

sursa: naverdaily

2 gânduri despre „[CCC] Jin din BTS este implicat într-un scandal după ce o pijama personalizată este vândută la un preț imens

 1. mariagrafu

  Nu zic ca este vina nimănui, dar dacă nu vrei nu cumperi și de asemenea dacă ai bani și chiar îți dorești le cumperi … bani sunt în buzunarul nostru, nu ne obliga nimeni sa le cumpărăm produsele. De ce atâta valva pentru atât?

  Apreciază

  Răspunde
 2. Coraline🥀

  sunt de acord in proportie de 50% cu ceea ce au comentat de data asta internauti coreeni… hybe de cand s-a extins atat de mult ca companie, a venit foarte enervanta. artistii care sunt la compania asta merita ceva mai bun, nu un ceo lacom

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s