Jay Park lucrează la lansarea unui nou grup K-pop

기사 대표 이미지:[SBS Star] Jay Park Reportedly Working on Launching a New K-pop GroupCântărețul/producătorul Jay Park lucrează la înființarea unei noi agenții de divertisment și la lansarea propriului său grup K-pop.

Potrivit unei știri lansate de Sports Chosun pe 11 ianuarie, persoane din industrie au dezvăluit că Jay Park este în proces de înființare a unei noi agenții de muzică, în timp ce vizează și o investiție majoră de la Kakao Entertainment.

Ca răspuns la raport, un reprezentant al Kakao Entertainment a declarat: „Este adevărat că în prezent discutăm despre posibilitățile unui parteneriat de afaceri cu Jay Park. Cu toate acestea, detaliile majore nu au fost încă confirmate”.

Reprezentantul a explicat: „Jay Park este un artist care activează în prezent în diverse domenii, inclusiv ca și cântăreț, producător de muzică și multe altele. Kakao Entertainment caută să-și diversifice afacerile pe piața muzicală prin diverse oportunități de parteneriat”.

O altă persoană din industrie a spus: „Jay Park are capacitatea de a introduce un nou val pe scena muzicală coreeană cu stilul său unic, la fel ca J.Y. Park care a lansat cu succes multe grupuri K-pop cu propria sa culoare”.

Jay Park și-a făcut debutul inițial pe scena K-pop ca membru al grupului  2PM în 2008.

După plecarea sa de la 2PM, Jay Park și-a continuat cariera muzicală nu numai ca artist solo, ci și ca fondator/producător șef al caselor de discuri hip-hop AOMG și H1GHR MUSIC. La sfârșitul anului trecut, Jay Park a anunțat că nu va mai ocupa funcția de CEO al ambelor case de discuri.

 

Sursa

Un gând despre „Jay Park lucrează la lansarea unui nou grup K-pop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s