Jaemin din NCT a dezvăluit cum a reacționat bunica lui, atunci când și-a arătat mușchii pe scenă

news-thumbnail

Se pare că bunica lui Jaemin din NCT nu a înțeles de ce nepotul său se dezbracă pe scenă.Nu este un lucru nou pentru fanii K-pop să se aștepte la un „show de abdomene” atunci când merg la concertul unui grup de băieți K-pop. NCT, de asemenea, își încântă adesea fanii dezvăluindu-și abdomenele la concerte. Jaemin este unul dintre membrii care și-a arătat de mai multe ori mușchii pe scenă.

Într-un interviu, Jaemin a dezvăluit cum vede familia lui  acest „show cu abdomen”, devenit obicei. I s-a cerut să împărtășească orice reacție a familiei sale la evoluția sa de la concertul NCT. La aceasta, Jaemin a răspuns: „În acel moment, mama și bunica mea au venit la concert, când mi-am arătat abdomenul. Bunica a spus: „O, Doamne, ce se întâmplă cu Jaemin al nostru?”.

Se pare că bunica lui Jaemin nu este familiarizată cu „abs show”. Acest lucru i-a făcut să râdă pe fani, care au lăsat comentarii cum ar fi: „Trebuie să fi fost ciudat pentru Jaemin să-i întâlnească după concert”, „Dar este un lucru obișnuit la concerte”, „Cu siguranță îmi pot imagina reacția bunicii lui” , și altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s