YoonA postează un videoclip de la repetițiile cu Lee Junho pentru „2021 MBC Music Festival”

Watch: YoonA Shares Video Of Rehearsal For 2021 MBC Music Festival Performance With Lee Junho

Evoluția fierbinte a lui YoonA și Junho de la „2021 MBC Music Festival” a încins spiritele pe internet, devenind virală!

Festivalul de MBC Music 2021 a avut loc pe 31 decembrie 2021 și a fost găzduit de Lee Junho de la 2PM, YoonA de la Girls’ Generation și Jang Sung Kyu. Ca o colaborare specială, Lee Junho și YoonA au făcut echipă pentru a interpreta „Señorita” a lui Camila Cabello și Shawn Mendes. Evoluția a atras enorm de multă atenție, iar videoclipul oficial de pe canalul MBC Music are în prezent peste 4,2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe 13 ianuarie, YoonA a încărcat un videoclip pe canalul ei personal de YouTube cu repetițiile pentru „Señorita”. Înainte de a începe repetițiile, ea a împărtășit: „Este prima dată când dansez de când am făcut dansurile grupului de băieți data trecută. Am mai exersat împreună o dată înainte. Astăzi este ultimul nostru antrenament. Atât 2PM, cât și Girls’ Generation au experiență, așa că cred că se va încheia rapid.”

În timpul repetițiilor, YoonA s-a încălțat cu cizmele pe care le-a purtat la spectacolul propriu-zis. Atât ea, cât și Lee Junho au muncit din greu pentru a-și potrivi mișcările. La sfârșit, YoonA a sugerat: „Dacă facem ceva de genul [2PM] „‘My House” pentru final?” Junho a preluat ideea și a spus: „Ar trebui să te iau de mână și să te duc cu mine? La sfârșit?”

Repetiția a continuat, iar Lee Junho s-a prezentat în fața camerei și a spus: „Girls’ Generation și 2PM mondial. În trecut, ne-am întâlnit destul de des. Când eram tineri. Aceasta este reuniunea noastră de 10 ani.”

Cei doi idoli deveniti actori și-au încurajat apoi proiectele unul altuia. YoonA a menționat că drama de succes a lui Lee Junho, „The Red Sleeve”, a încheiat filmările și și-a exprimat speranța că propria ei dramă, care încă se filmează, va merge și ea bine. Lee Junho a spus încurajator: „Veți lua cu asalt toată Asia”. YoonA a spus recunoscăatoer: „Dacă regele spune așa.”

Aveți mai jos întregul filmuleț cu subtitrări în limba engleză, dar și evoluția lor de pe scena festivalului MBC:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s