Serialul original Netflix „Goodbye Earth” dezvăluie echipa de distribuție principală

Serialul original Netflix „Goodbye Earth” și-a confirmat actorii principali!

Pe 13 ianuarie, Netflix a confirmat distribuția formată din Yoo Ah In, Ahn Eun Jin, Jeon Sung Woo și Kim Yoon Hee. Ei vor lucra cu regizorul Kim Jin Min („My Name”) și cu scenaristul Jung Sung Joo („Secret Love Affair”).

„Goodbye Earth” va prezenta povestea oamenilor care se confruntă cu sfârșitul lumii, care a fost prezis din cauza impactului unui asteroid. Drama va avea la bază un roman cu același nume de Kotaro Isaka.

Ahn Eun Jin va juca rolul lui Jin Se Kyung. A fost fost tutore la un liceu tehnic și acum este voluntară la Direcția de Asistență Copilului din Primărie. Ea a mers și s-a oferit voluntar acolo pentru a proteja copiii aflați în pericol.

Yoo Ah In va juca rolul lui Ha Yoon Sang. El este iubitul de multă vreme al lui Jin Se Kyung. Este cercetător la Institutul de Biotehnologie din SUA, dar a decis să se întoarcă în Coreea, în ciuda pericolului, pentru a o proteja pe Jin Se Kyung. 

Jeon Sung Woo va juca rolul preotului Woo Sung Jae cu un nume de botez Damiano. A trecut de la preot asistent la preot principal peste noapte, după ce a fost anunțat incidentul cu asteroizi. Preotul principal a dispărut după incident.

Kim Yoon Hye va juca rolul lui Kang In Ah. Ea este comandantul batalionului de sprijin de luptă. După ce Ungcheon a experimentat incidentul, ea a fost cea care transporta proviziile și menține securitatea orașului.

„Goodbye Earth” se află în prezent în etapele finale ale pregătirilor și filmările vor începe în curând.

 

g

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s