Andy din Shinhwa se va căsători

S-a anunțat că Andy din Shinhwa se va căsători în curând. El le-a scris fanilor săi o scrisoare din inimă, scrisă de mână.
Aveți mai jos conținutul scrisorii: 

Pentru Changjo a lui Shinhwa.

Bună ziua. Acesta este Andydin Shinhwa. 2022 va fi al 24-lea an de când noi, Shinhwa, ne-am întâlnit cu Changjo. Pe măsură ce timpul a trecut și multe lucruri s-au întâmplat, datorită iubirii infinite și a bucuriei din partea voastră, eu, care sunt acum, există. Mulțumesc din suflet.

Astăzi, am vrut să fiu primul care vă spune această veste. Am întâlnit o persoană cu care vreau să îmi petrec pentru totdeauna viața. Ea este persoana care m-a făcut să zâmbesc când lucrurile erau grele și cineva care mă iubește mult. Acum, vreau să încerc să trăiesc o viață cu ea, mai degrabă decât una singură.

Sper că toată lumea ne va privi cu căldură și va felicita noul meu început. În viitor, voi continua să arăt neschimbat o latură mai bună a mea ca Andy din Shinhwa.

Andy nu este primul membru al lui Shinhwa care se căsătorește. Anterior, membrii Eric și Junjin s-au căsătorit. Eric s-a căsătorit cu actrița Na Hye Mi, iar Junjin s-a căsătorit cu o fostă stewardesă, Ryu Yi Seo. Astfel, Kim Dong Wan, Lee Min Woo și Shin Hye Sung sunt cei trei burlaci rămași ai grupului K-Pop de prima generație.

Felicitări lui Andy și viitoarei sale mirese!

 

Sursa

Un gând despre „Andy din Shinhwa se va căsători

  1. Pingback: Andy din Shinhwa este logodit cu prezentatoarea MBC Lee Eun Joo | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s