Se spune că acestea sunt membrele noii trupe de fete de la YG

Фотография участниц новой женской группы YG Entertainment привлекла внимание нетизенов

Acesta ar putea fi noua trupă de fete de la YG?

Pe 17 ianuarie, fanii au distribuit pe Twitter o fotografie cu cinci fete care ies din clădirea companiei YG Entertainment. Astfel că, mulți internauți au ajuns să creadă că acestea sunt junioarele artistelor din BLACKPINK. Chiar dacă fetele poartă măști, toate sunt înalte și tinere, așa că e posibil să fie stagiare la YG.

Anterior, s-a zvonit că noua trupă de la YG va avea cinci membre, cifră care se potrivește cu numărul fetelor din fotografie. Cu toate acestea, o parte dintre internauți au rămași sceptici, spunând că nu orice fata care iese din clădirea companiei este stagiară.

Mai jos aveți poza care a făcut furori!

Recent, au fost răspândite zvonuri cum că agenția YG va continua să întârzie revenirea trupei BLACKPINK pentru a face loc debutului noului grup de fete. Acest zvon i-a înfuriat foarte tare pe fanii BLACKPINK, care au făcut hashtag-urile “BLACKPINK comeback now” și “Stop delaying BLACKPINK” să fie în topul tendințelor de pe Twitter.

De asemenea, mulți fani se tem că debutul noului grup de fete va afecta revenirea artistelor din BLACKPINK, chiar și poziția lor în YG.

Sursa: kbizoom

Un gând despre „Se spune că acestea sunt membrele noii trupe de fete de la YG

  1. Coraline🥀

    ar putea fi si doar niste angajate… totusi lasa-l naibii de debut al noii trupe, COMEBACK-UL TRUPEI BLACKPINK E MULT MAI IMPORTANT. yg sper sa-si revina odata

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s