Motivul hilar pentru care Kang Daniel a alergat în spatele culiselor SMA

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: Kang Daniel Hurries to Backstage at the End of Event; Shares a Hilarious Reason

Internauții nu se mai pot opri din râsete după ce artistul a explicat situația!

În data de 23 ianuarie, „31st Seoul Music Awards” a avut loc la Gocheok Sky Dome, în Seul. Printre artiștii care au susținut evoluții impresionante, s-au numărat și: ENHYPEN, THE BOYZ, NCT DREAM, NCT 127, Oh My Girl, STAYC, Wendy din Red Velvet, Brave Girls, HyunA & DAWN, Kang Daniel, OMEGA X, Lim Young Woong, Lee Mujin și alții.

În timp ce premiile erau împărțite, toți artiștii s-au așezat pe scaune, pe rândurile din fața scenei. Imediat ce gazdele au anunțat încheierea evenimentului, Kang Daniel a fost surprins alergând în spatele culiselor. Fanii s-au îngrijorat numaidecât, întrebându-se dacă artistul este bine.

La scurt timp după eveniment, Kang Daniel a discutat cu fanii DANITY, pentru a le explica reacția sa bruscă. Acesta le-a scris: „Oh…Îmi pare atât de rău că nu am apucat să îmi iau rămas bun de la voi! În timp ce cântam pe scenă, mi-am pierdut vocea, după ce am depus mult efort cântând și dansând. Așadar, după aceea, am băut foarte multă apă. A fost prea mult. Simțeam că nu mai pot rezista mult. M-am ținut aproximativ o oră. Ar fi fost un accident teribil. Aveam nevoie urgent la toaletă!”

Mai apoi, a reluat: „După ce am dat jos hainele de la eveniment, m-am simțit atât de ușurat că au rămas curate, dacă înțelegeți ce vreau să zic… Chiar și stiliștii au fost ușurați! De acum înainte, ar trebui să fiu mult mai atent la cantitatea de apă pe care o consum.”

Kang Daniel

Mai apoi, Kang Daniel s-a amuzat împreună cu fanii de situația sa, adăugând: „Chiar și paza și personalul au fost surprinși să mă vadă alergând de pe scenă!”

sursa: sbs news

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s