Seo Kang Joon și Kim Ah Joong vor face orice să o prindă pe Lee Si Young în teaserele pentru “Grid”!

Watch: Seo Kang Joon And Kim Ah Joong Will Do Anything To Catch Lee Si Young In New Teasers For “Grid”

Serialul Disney+ “Grid” a lansat noi teasere!

Thrillerul misterios este despre diferiți indivizi care încearcă să găsească o persoană cunoscută sub numele de „Fantoma”, fiecare din motivele lor. Cu 24 de ani înainte, Fantoma a creat un scut cunoscut sub numele de „Grid” pentru a proteja omenirea de vânturile solare care pun viața în pericol. După crearea sa, Fantoma a dispărut și nu a reapărut decât 24 de ani mai târziu, dar de data aceasta ca și complice al unui criminal.

Afișele recent lansate oferă imagini cu Kim Sae Ha (Seo Kang Joon), un angajat al Departamentului de Management care urmărește cu tenacitate Fantoma, Jang Sae Byuk (Kim Ah Joong), un detectiv de crime violente care urmărește cazul în care este implicat Fantoma. după ce a văzut-o la locul crimei, și Fantoma (Lee Si Young), o figură cheie din serial care este urmărită din diferite motive.

Primul afiș îl  înfățișează pe Kim Sae Ha stând în mijlocul orașului în timpul zilei. Posterul este împărțit în trei secțiuni și, deși prima și a treia parte descriu un oraș în ruine, partea centrală în care stă el pare complet normală. Textul de pe afiș spune: „Trebuie să-l prind pe salvatorul omenirii care a dispărut acum 24 de ani.”

Al doilea poster o prezintă pe Jang Se Byuk. Afișul este similar cu cel al lui Kim Sae Ha, cu excepția faptului că la ea este noapte. Textul spune: „Complicele ucigașului a dispărut în fața ochilor mei”, sugerând scopul ei diferit de a vâna Fantoma.

Posterul Fantomei este complet diferit . Deși prima și a treia secțiune prezintă un oraș normal, partea centrală în care stă ea surprinde o lume complet distrusă. Textul misterios de pe afiș spune: „Mântuitorul omenirii VS. complicele unui ucigaș”, făcându-i pe spectatori să se întrebe despre adevărata ei identitate.

Teaserul plin de acțiune începe cu cineva care țipă. Vocea lui Jang Se Byuk povestește: „A început crima”, pregătind telespectatorii pentru o poveste misterioasă care nu a mai fost văzută până acum. Kim Sae Ha spune ferm: „În loc să mergem să o căutăm, trebuie să o facem să vină la noi.”

Fundalul se umple de muzică tensionată care mărește bătăile inimii, și cuvintele „Urmărește ființa misterioasă care a salvat omenirea” clipesc pe ecran. Kim Sae Ha pare  disperată  în timp ce spune: „Nu știi cum am ajuns până aici”. Fantoma avertizează în mod misterios: „Nu vă puneți în cale”.

Videoclipul prezintă, de asemenea, luptele captivante ale lui Jang Se Byuk cu Fantoma și Kim Ma Nok (Kim Sung Kyun), un criminal neidentificat care nu are data exactă de naștere, familie sau prieteni.

Serialul va avea premiera pe 16 februarie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s