Yuehua Entertainment anunță pozițiile membrilor TEMPEST

Image

Yuehua Entertainment a dezvăluit recent ce poziții în grup vor avea idolii din noua trupă TEMPEST.

TEMPEST este una din cele mai anticipate trupe kpop ce vor debuta în acest an. Grupul de băieți va debuta sub Yuehua Entertainment, agenția trupei EVERGLOW. Recent, agenția a anunțat ce poziții vor avea băieții în grup.

Membrul vietnamez Hanbin (numele real Ngo Ngoc Hung) va fi în noua trupă vocalist și dansator. Mulți fani care l-au urmărit au prezit deja aceste poziții, după ce el a prezentat mai multe videoclipuri predebut unde a demonstrat abilitățile de dans și voce.

Născut în 1999, Ahn Hyungseob este un alt membru cu aceleași poziții, dansator și vocalist. El a participat la „Produce 101”, alături de Lee Euiwoong. LEW devine liderul trupei, dar mai este rapper și vocalist.

Poziția vocalistului principal va fi luată de Koo Bon Hyuk, născut în 2000. Idolul masculin a trecut audițiile la multe companii, printre care sunt și JYP Entertainment, FNC Entertainment și Big Hit. Deci chiar dacă Hyuk încă nu este cunoscut audienței generale, mulți internauți sunt convinși că el are abilități vocale foarte bune.

Hwarang (numele real fiind Song Jae Won), născut în 2001, va fi în noul grup rapper și dansator. Eunchan (Choi Byeong Seop) va fi vocalist, pe când cel mai tânăr membru TEMPEST, Taerae (Kim Tae Rae, născut în 2002) va fi rapper.

Văzând această informație, mulți internauți au rămas cu întrebări, deoarece, dacă idolii vor debuta cu aceste poziții, grupul nu va avea pozițiile de rapper principal și vizual.

TEMPEST va debuta pe 21 februarie 2022.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s