Kai din EXO vorbește despre greutățile prin care a trecut în 2021, muzică, fericire și mentalitatea sa

EXO’s Kai Opens Up About Struggles Over The Past Year, Performing, And His Relationship With Music

În interviul recent pentru revista Esquire KoreaKai a vorbit deschis despre mai multe subiecte.

Discutând despte faptul că muzicienii și artiștii nu au putut susține spectacole în ultimii doi ani, idolul din trupa EXO a reflectat asupra relației sale cu muzica și cum a fost aceasta afectată de situația pandemică.

Kai – „Credeam că cea mai mare fericire a unui cântăreț e să cânte. Dar nu e asta. Cea mai mare fericire pentru un cântăreț este să cânte cuiva. Am conștientizat cât de important e să ai pe cineva acolo. Când lansez o piesă, văd cât de multe persoane au ascultat-o, dar când sunt pe scenă, e o bucurie cu totul diferită. Când sunt pe scenă și cânt, dansez și văd publicul care cântă alături de mine cântecele mele, asta e bucuria adevărată.”

Acesta a continuat povestind cât de greu i-a fost să nu evolueze în fața celorlalți – „Fără acea bucurie de a evolua pe scenă, mi-a fost foarte greu. Anul trecut a fost probabil cel mai aglomerat an din viața mea. Chiar și ocupat fiind, tot m-am plictisit. Nu am fost motivat, am simțit că eram plictisit și nu m-am distrat. Cauza a fost că nu am putut fi pe scenă. Acum pentru că pot susține concerte online și să văd reacțiile fanilor, am reușit să potolesc într-un fel acea sete de a fi pe scenă.”

Anul trecut, în ciudat programului încărcat, Kai a spus că a mediat mult la faptul că trece printr-o perioadă dificilă.

Kai – „De obicei, chiar și când sunt ocupat, nu mă gândesc la cât de dificil a fost ceva pentru mine. Dar a existat o perioadă când am zis ‘Îmi este greu acum’. Stăteam pe canapea și mă gândeam ‘De ce îmi este așa de greu?’ și am zis ‘Trebuie să ajung la un compromis cu realitatea’. Am standarde foarte înalte pentru evoluții, dar există o limită în ceea ce privește timpul și energia pe care le pot aloca. Fac o mulțime de lucruri diferite în același timp și mi-a fost dificil să dau peste ceea ce pot da în mod realist, deoarece am fost ocupat cu diferite emisiuni și evenimente. Întrucât încercam să ating standardele pentru toate aceste activități diferite, nu am fost satisfăcut.”

Însă, în ciuda faptului că nu a fost mulțumit, Kai a reușit să își schimbe perspectiva și să abordeze lucrurile cu o mentalitate diferită.

Kai – „Mi-am dat seama că din cauza lăcomiei mele nu sunt fericit. Dacă vreau să fiu fericit, trebuie să scap de acea lăcomie. După ce am făcut aceste compromisuri, mi-a fost un pic mai bine. E la fel ca atunci când ai o dispoziție bună. Așa că hai să ne gândim la zilele în care am fost fericiți. Acele amintiri frumoase sunt și mai speciale. Ele persistă mult.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s