Vedeta YouTube Song Ji Ah oprește activitățile online din cauza controversei privind bunurile de lux false

Social media star Song Ji-ah apologizes for wearing counterfeit luxury brand goods in a YouTube video clip, Tuesday. Screenshot from Song's YouTube channel

Song Ji Ah, vedeta YouTube devenită faimoasă după apariția ei în reality show-ul Netflix „Single’s Inferno”, a anunțat oprirea tuturor activităților online, după ce a apărut o controversă cu privire la faptul că a purtat haine de lux contrafăcute în emisiune și în clipurile ei de pe rețelele de socializare.

Ea a postat un videoclip pe canalul ei de YouTube, FreeZia, marți dimineața, cerându-și scuze pentru nebunia provocată online: „Recunosc toate zvonurile despre produsele false și totul este vina mea… Îmi cer scuze pentru că am deteriorat valoarea mărcilor și am dezamăgit mulți oameni care m-au susținut”, a spus ea în clip.

Song  Ji Ah a spus că după ce a început să cumpere produse contrafăcute, oamenilor le-a plăcut aspectul ei cu astfel de produse, așa că a continuat să le prezinte din dorința de a obține mai multe reacții de la oameni. „Regret și mă simt groaznic când mă uit înapoi la mine în trecut. Ar fi trebuit să acord mai multă atenție eului meu interior, când atât de mulți oameni și-au arătat sprijin, dar m-am concentrat pe aspectul meu exterior.”

Vedeta de pe rețelele de socializare le-a cerut oamenilor să nu-i mai critice familia sau cunoștințele, adăugând că ea este singura de vină: „Îmi voi închide toate canalele de socializare pentru a-mi face timp pentru autoreflecție. Îmi voi asum responsabilitatea pentru greșelile mele”, a spus ea.

La începutul acestei luni, un alt YouTuber a ridicat întrebări cu privire la autenticitatea bunurilor pe care Song le-a purtat în multe dintre videoclipurile ei și în emisiunea de întâlniri Netflix. Întrebări și afirmații similare au apărut de atunci în alte comunități online că multe dintre hainele și accesoriile ei de lux purtate de ea, se presupune că de la Chanel, Dior, Versace, Van Cleef și Arpels, erau imitații.

Song a recunoscut  pe contul ei de Instagram, pe 17 ianuarie, că suspiciunile erau adevărate. Ea a eliminat clipurile care arată mărfurile contrafăcute de pe rețelele de socializare, inclusiv canalul ei de YouTube, care avea 1,9 milioane de abonați.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s