Hwiyoung și Chani din SF9 au fost reținuți pentru încălcarea restricțiilor + membrii își cer scuze prin scrisori

SF9’s Hwiyoung And Chani Booked For Violating COVID-19 Regulations + Agency Releases Apology

Hwiyoung și Chani din SF9 își cer scuze pentru încălcarea măsurilor de prevenire a virusului.

În data de 27 ianuarie, a fost anunțat că poliția a primit un raport despre un grup care s-a întâlnit pentru a bea pe 18 ianuarie, la ora 1:00, iar Hwiyoung și Chani au fost prezenți. Măsurile luate pentru a preveni răspândirea virusului au restricționat întâlnirile până la ora 21:00 în Seul. Poliția a fost nevoită să forțeze ușa pentru a intra în încăpere. Cincisprezece persoane, printre care cei doi membri SF9, au fost reținuți de poliție pentru încălcarea restricțiilor.

Agenția a lansat o declarație oficială:

Suntem FNC Entertainment.

Am aflat astăzi că membrii SF9 Hwiyoung și Chani au încălcat restricțiile COVID019 din Seul întâlnindu-se la o cunoștință pe 18 ianuarie, la ora 1:00.

După ce și-au îndeplinit activitățile din ziua respectivă, Hwiyoung și Chani au fost contactați de o cunoștință pentru a sărbători ziua de naștere a lui Chani într-un cartier din Nonhyeon. Din această cauză, cei doi au fost interogați pentru încălcarea restricțiilor.

Este sigur că acțiunile celor doi au fost neglijente și merită să fie criticați. Aceștia sunt dezamăgiți că au provocat griji fanilor și publicului, așa că reflectă cu regret.

Noi, de asemenea, ne cerem sincere scuze pentru că nu am putut să ne ocupăm de artiștii noștri în cel mai bun mod. Vom avea mai multă grijă de acum să se asigure că respectă măsurile de protecție, așa încât asemenea situații să nu se repete.

Ne cerem din nou scuze pentru grijile provocare și dezamăgirea pe care mulți oameni au suferit-o în urma acestui incident.

Pe conturile oficiale ale trupei au fost postate două scrisori prin care membrii implicați își cer scuze pentru evenimente.

Chani a scris:

Bună, sunt Chanhee.

În primul rând, doresc să îmi cer scuze că am îngreunat munca tuturor celor care trec prin momente dificile prin neglijența mea. Hwiyoung, eu și o cunoștință am mers la un bar la 1:00 pentru a-mi sărbători ziua de naștere. De cum am ajuns, am fost găsiți de ofițerii de poliție. Este în mod clar vina mea pentru că am încălcat regulile.

Vreau să îmi cer sincere scuze fanilor care m-au susținut și au crezut în mine. Îmi cer scuze de asemenea și membrilor mei și companiei, întrucât le-am provocat multe griji și nu am putu să îmi cer scuze așa cum trebuie. Voi reflecta propriile acțiuni neglijente să în viitor mă voi gândi mai mult să nu repet aceleași greșeli. Îmi pare atât de rău că scriu despre evenimente neplăcute când oamenii trec prin momente grele. Voi accepta orice critică la adresa faptelor mele și îmi cer din nou scuze pentru dezamăgirea provocată. Mă voi strădui să nu fac de rușine fanii care mi-au oferit atâta dragoste. Din nou, regret sincer.

Hwiyoung a scris:

Bună, sunt Hwiyoung.

Am fost la un bar cu o cunoștință la ora 1:00 pentru a sărbători ziua lui Chani și am fost prinși de ofițerii de poliție imediat cum am ajuns. Nu am fost în stare să dezvăluim adevărul membrilor și agenției, așa că ne cerem scuze că o facem atât de târziu. Îmi pare rău.

Îmi este rușine că am fost neglijent în timp ce toată lumea depune eforturi pentru sănătatea oamenilor. Îmi pare rău tuturor celor care mă susțin și voi reflecta la acțiunile mele greșite fără să îmi găsesc scuze.

Îmi pare rău față de fanii care mă susțin pe mine, îmi susțin membrii și îmi pare rău față de agenție pentru că i-am dezamăgit. Voi reflecta cu profunzime pentru că nu am fost în stare să fiu un bun exemplu ca persoană publică. De acum încolo mă voi comporta cu mai multă responsabilitate.

Îmi cer scuze din nou.

surse: (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s