Jeonghan din trupa SEVENTEEN are o dorință pentru membrii grupului pe măsură ce trec anii

Iată visul lui Jeonghan pentru membrii trupei sale!

Fiind cel mai mare dintre membrii trupei SEVENTEEN, Jeonghan și-a exprimat mereu iubirea și afecțiunea față de colegii săi de grup. Acesta se asigură de fiecare dată că membrii știu cât de mult ține la ei, fie când îi tachinează, fie când le poartă de grijă.

Dragostea sa față de colegii de trupă este cunoscută de mult timp. În trecut, membrii trupei SEVENTEEN au vorbit despre cât de important este Jeonghan pentru ei, menționând faptul că pune nevoile celorlalți înaintea propriilor nevoi și că le este mereu alături dacă când trebuie să vorbească despre problemele prin care trec.

Seriile de pe YouTube „Going Seventeen” au o categorie „SVT MT Reality”, abreviată „TTT”. Aceasta are drept concept călătoria membrilor într-un loc în care se pot relaxa, având un cadru de vacanță deosebit de celelalte serii. La sfârșitul episodului, membrii poartă o discuție emoționantă și de mai multe ori subiectul de discuție a fost dragostea pe care le-o poartă Jeonghan.

În timpul „TTT” din 2019, toți membrii au vorbit în particular despre cât de mult prețuiește Jeonghan trupa și despre legătura puternică ce îi leagă. „El se gândește cel mai mult la trupa noastră”, a spus S. Coups. De asemenea, a menționat că Jeonghan vorbește de multe ori ca și cum tot ceea ce ar avea ar fi doar SEVENTEEN. Hoshi a intervenit, spunând cât de impresionat a fost de sentimentele lui Jeonghan.

Date fiind sentimentele lui Jeonghan față de colegii săi de trupă, nu este nicio surpriză că viitorul lui îi implică și pe ei. În timpul unui interviu cu revista ELLE Korea, a fost întrebat de părerea sa despre membrii trupei născuți în anii 95′, Joshua și S. Coups. El a precizat că speră să fie la fel de apropiați și în viitor.

Jeonghan | Carat ❲캐럿❳ Amino

Chiar dacă anii trec, eu îmi doresc să locuim aproape unii de alții. Același lucru doresc pentru toți membrii trupei SEVENTEEN, anume să locuim toți în același cartier.

Fanii speră ca visul lui Jeonghan ca membrii trupei să locuiască aproape să devină realitate!

Sursă: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s