YG Entertainment confirmă că toți cei 10 artiști care au făcut COVID-19 și-au revenit complet

Pe 3 februarie, YG Entertainment a confirmat că toți cei 10 artiști si săi care au fost anterior testați pozitivi pentru Sars-Cov-2 s-au recuperat complet și au fost scoși din carantină de către departamentul de prevenire a bolilor.

În perioada 23-27 ianuarie, următorii artiști YG Entertainment au fost testați pozitiv pentru Sars-Cov-2: Kim Jin Hwan, Song Yun Hyeong și Kim Donghyuk de la iKON, urmați de Lee Seung Hoon de la WINNER, apoi Junhoe de la iKON și Yoshi de la TREASURE, de Chanwoo de la iKON, și de membrii TREASURE Hyunsuk, Junkyu și Mashiho.

Într-o actualizare din 3 februarie, YG Entertainment a asigurat: „Toți artiștii de mai sus nu au prezentat niciun simptom îngrijorător în timpul carantinei și în prezent sunt într-o formă excelentă. Am dori să le mulțumim sincer fanilor pentru că ne-au transmis preocupările și încurajările și, de asemenea, le mulțumim tuturor lucrătorilor din domeniul sănătății care luptă pentru a depăși COVID-19.”

Grupul de băieți TREASURE este programat să revină la sfârșitul acestei luni, pe 15 februarie, cu primul lor minialbum, „The Second Step: Chapter One”.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s