Soobin din TXT adoră să încalce regulile HYBE

La fel ca Jin din BTSSoobin nu este străin de încălcarea a cătorva reguli impuse de HYBE și a demonstrat încă o dată acest lucru în live-ul său.

Când fanii l-au întrebat de următorul comeback al grupului TXT, Soobin a fost la fel de neștiutor ca fanii. Acesta a răspuns: „Comeback? Nu sunt sigur.” Acesta a intenționat să dea „câteva indicii”, dar a spus că nu poate face acest lucru din cauza companiei.

Soobin a repetat atenționarea dată de personalul de la HYBE atunci când vine vorba de a da spoliere, subliniind: „dar compania a spus că trebuie să fiu mai atent când fac live.” Compania a spus: „Dai prea multe spoilere. De ce nu le spui totul?”.

Însă, Soobin nu a fost de acord: „Dar cred că este mai bine ca încetul cu încetul să dezvăluim, decât să păstrăm totul secret”. El s-a gândit: „fanii ar fi mult mai curioși”; susținând că fanii și-ar menține gradul de curiozitate mai ridicat dacă ar ști câteva detalii despre revenire.

Totuși, de acestă dată, Soobin nu a putut împărtăși nimic cu fanii, deoarece nu avea nicio infomație despre revenire. Cum el era mereu nerăbdător să dea spoilere, fanii au glumit spunând că agenția nu i-a spus nimic lui Soobin ca să nu dezvăluie vreun indiciu.

Cu toate acestea, pe fani i-a amuzat să-l vadă pe Soobin cum face ce vrea el fără să țină cont de regulile companiei.

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s