Câinele familiei lui Jungkook din BTS, Gureum, a murit

ARMY trimit condoleanțe artistului si familiei acestuia pentru pierderea prietenului lor blănos!

Este cunoscut faptul că Jungkook din BTS este un mare iubitor de câini, acesta fiind în prezent mândrul deținător al unui Doberman și a doi Ogari Italieni. Artistul a crescut alături de Gureum, câinele bătrân al familiei și a învățat de la acesta ce înseamnă să iubești un prieten blănos.

Recent, fratele mai mare al artistului, Jeon Jung Hyun, a dezvăluit printr-un mesaj faptul că Gureum s-a stins din viață la finalul anului 2021. Acesta avea peste 20 de ani și în timpul vieții a adus multă bucurie în sufletul familiei sale. Mesajul făcut public de Jung Hyun este următorul:  „Gureum a murit pe la sfârșitul anului trecut. Am fost atât de mândru de el pentru că s-a ținut de viață, în ciuda faptului că era bolnav, până în ultimul moment pentru a îi vedea pe mama și pe tata. Cei 20 de ani alături de Gureum au fost plini de bucurie. Fac publică această postare deoarece mulți au întrebat despre starea lui recentă. Noapte bună!”

Imagine

Gureum a ajuns în familia lui Jungkook prin adopție, fiind salvat dintr-un adăpost pentru animale abandonate. Prin urmare, artistul și-a petrecut copilăria alături de Gureum, el având doar 4 ani atunci când s-au întâlnit. În ciuda faptului că în ultimii ani nu au putut petrece foarte mult timp împreună, relația dintre Jungkook și Gureum a rămas neschimbată.

ARMY au fost devastați la aflarea veștii că Gureum a părăsit această lume și au împânzit internetul cu omagii purtate acestuia. Cu toate că moartea primului prieten blănos a lui Jungkook a adus tristețe în inimile fanilor și nu numai, ei pot zâmbi gândindu-se la viața minunată pe care a avut-o.

Imagine

Imagine

Imagine

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s