Park Seo Ham vine cu un mesaj de recunoștință pentru cei care urmăresc „Semantic Error” și anunță că se înrolează astăzi

Park Seo Ham, idolul devenit actor, se va înrola astăzi pentru serviciul militar obligatoriu, în aceeași zi în care este difuzat ultimul episod al dramei „Semantic Error”.

Park Seo Ham a debutat ca idol în trupa KNK în anul 2016, dar și-a schimbat direcția în carieră și a devenit actor, jucând roluri în mai multe drame web. Cel mai recent proiect este „Semantic Error”, o serie Watcha-original, care a primit multă atenție de la public, și care păstrează prima poziție ca cea mai vizionată dramă pe Watcha. Ultimul episod „Semantic Error” va fi difuzat astăzi, pe 10 martie.

Tot astăzi, Park Seo Ham plănuiește să se înroleze pentru serviciul militar obligatoriu. După ce va primi o pregătire de bază la centrul de training, Park Seo Ham va continua obligațiunile militare ca lucrător în serviciul public.

Cu această ocazie, actorul a venit pe Instagram cu un mesaj de recunoștință pentru public. El a scris următoarele:

„Bună ziua, sunt Park Seo Ham! Este prea dificil să-mi exprim mulțumirea doar în cuvinte. Pentru directorul care mi-a dat oportunitatea să exist ca Jae Young! Tuturor personalului și membrilor din echipa de producere care au muncit din greu în perioada rece de iarnă, vă sunt recunoscător pentru eforturile combinate în crearea caracterului Jang Jae Young. Tuturor celor care au muncit mult în această perioadă scurtă pentru a face acest proiect un succes, și Jaechan, care mi-a completat caracterul pe care l-am jucat, vă mulțumesc. Vă voi spune la revedere, dar vă voi fi recunoscător dacă veți viziona al nouălea episod și veți continua să susțineți aceste serii. Vă mulțumesc din inimă. Tuturor fiilor și fiicelor (indicând spre fani) care sunt mereu de partea mea, vă mulțumesc. Am fost atât de fericit să pot să trăiesc ca Jae Young. Voi face tot ce pot să mă întorc cu o imagine și mai bună! Vă mulțumesc din suflet!”

Dar voi urmăriți „Semantic Error”?

sursa: 1

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s