Primul episod din K-drama “Kill Heel” ajunge direct pe locul 1

“Kill Heel” Premieres To No. 1 Ratings

K-drama tvN “Kill Heel” are un început foarte bun!

“Kill Heel” este o dramă despre bătăliile acerbe dintre trei femei ambițioase în lumea competitivă a rețelelor de cumpărături la domiciliu. Kim Ha Neul joacă rolul gazdei tv Woo Hyun, care se străduiește să scape de impasul din viața ei devenind gazda de top la UNI Home Shopping, în timp ce Lee Hye Young joacă rolul directorului UNI Home Shopping, Mo Ran, care a pornit de jos, cu origini umile, ajungând în vârf. Kim Sung Ryung joacă rolul elegantei Ok Sun, o prezentatoare de top, căsătorită cu un politician celebru, care pare să aibă viața perfectă.

Pe 9 martie, noua dramă a avut premiera în vârful intervalului său orar. Potrivit Nielsen Korea, primul episod din “Kill Heel” a înregistrat o medie la nivel național de 4,4% și un vârf de audiență de 5,4%, ocupând primul loc în intervalul său de orar, între toate posturile tv de cablu.

“Kill Heel” a ocupat, de asemenea, primul loc în intervalul său orar în rândul populației cheie a telespectatorilor cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, unde  a obținut o medie la nivel național de 2,1 la sută și un vârf de 2,7 la sută.

Între timp, atât “Thirty-Nine” de la JTBC, cât și “Sponsor” iHQ și MBN nu au fost difuzate aseară din cauza alegerilor prezidențiale din Coreea de Sud. „Sponsor” va difuza următorul episod pe 10 martie, în timp ce „Thirty-Nine” va reveni pe 16 martie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s