12 artiști k-pop care te vor inspira dacă vrei să-ți faci un tatuaj!

Mulți oameni se exprimă prin tatuaje, deci este de înțeles că printre aceștia se numără și unii artiști k-pop. Dacă ești în căutarea unui tatuaj care să te inspire, atunci cele 12 celebrități pot deveni un model de urmat!

1. HyunA și Dawn

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria k-pop, HyunA și Dawn, împart niște tatuaje drăguțe de cuplu, printre care unul cu ”life”. Fiecare dintre ei are tatuajele sale individuale. HyunA are mai multe, cum ar fi cel de pe umăr care spune: ”mama mea este inima care mă ține în viață”, un tatuaj în formă de inimă în spatele urechii și multe linii pe unele dintre degetele sale. Dawn are și el un tatuaj pe umăr, care reprezintă în cifre romane ziua lui de naștere.

2. Hwasa, Wheein și Moonbyul din MAMAMOO

Fiecare dintre membrele MAMAMOO, în afară de Solar, au tatuaje. Unul dintre tatuajele lui Moonbyul este pe brațul ei și scrie: ”N’oublie pas de t’aimer”, ceea ce inseamnă ”Nu uita să te iubești”. Hwasa și Wheein au amândouă același tatuaj, care scrie ”resonance”, pentru a celebra prietenia lor. Hwasa are și un tatuaj al numelui ei de botez, Maria, iar Wheein are un tatuaj cu niște fluturi la încheietura mâinii.

Moonbyul's tattoo | MAMAMOO Amino

3. Johnny, Taeyong și Ten din NCT

Mulți dintre membrii NCT au tatuaje, însă câțiva dintre aceștia au ceva mai aparte. Johnny are un tatuaj în formă de floare pe antebraț. El spune că reprezintă ”enregie pozitivă”. Taeyong are și el tatuaje care includ cuvântul ”word” tatuat pe un braț și ”stand” pe celălalt braț. Într-un Vlive, Taeyong a explicat că acestea au fost primele lui tatuaje. Potrivit lui, aceste tatuaje exprimă dorința de a fi înțeles și îl inspiră să fie mai înțelegător cu alții. Membrul NCT și WayV, Ten are un tatuaj cu o lună care acoperă o rană de pe pieptul său.

taeyong pics on Twitter: "#TAEYONG tattoos https://t.co/EaiQLMhtRh" / Twitter

NCT's Ten Solves The Mystery Of What His Two New Tattoos Are | KissAsian

4. Taeyeon și Tiffany din Girls Generation

Tatuajele lui Taeyeon includ cuvântul ”purpose” scris caligrafic pe spatele gâtului și un altul deasupra cotului, cuvântul ”serenity”. Tiffany are tatuat cuvântul ”dreamer” pe unul dintre degetele sale și ”toujours belle” pe coastă, ceea ce înseamnă ”mereu frumoasă” în franceza.

5. Jungkook și Jimin din BTS

Jungkook are o mulțime de tatuaje: o floare, o mână de schelet, un ochi și ”ARMY” scris pe mâna sa. Jimin are și el un tatuaj cu cuvântul ”nevermind” scris pe coaste, numărul 13 pe încheietura mâinii și ”forever young” pe coatele sale.

박지민 🌹⚡️ on Twitter | Bts jimin, Bts tattoos, Jimin

sursa allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s