Jaechan din DONGKIZ vorbește despre Park Seo Ham, relația lor în „Semantic Error” și posibilitatea unui nou sezon

DONGKIZ’s Jaechan Opens Up About Park Seoham’s Enlistment, Their Relationship In “Semantic Error,” Potential For Season 2, And More

Actorul a împărtășit câteva gânduri legate de drama „Semantic Error”!

„Semantic Error” este o k-dramă romantică despre povestea unui student din anul trei la informatică pe nume Chu Sang Woo (interpretat de Jaechan din DONGKIZ) și popularul student cu specializare pe design grafic pe nume Jang Jae Young (interpretat de Park Seo Ham).

În cadrul unui interviu pentru Sports Kyunghyang, Jaechan a vorbit despre dram[, dar și despre relația sa cu Park Seo Ham. În data de 10 martie, acesta s-a înrolat oficial în armată. Ca urmare, Jaechan i-a transmis câteva gânduri de încurajare: „În primul rând, vreau să-i mulțumesc lui Seo Ham. A avut grijă de mine atât de bine pe platoul de filmare și m-a învățat multe despre experiențele sale ca senior în industria muzicală, precum și ca senior în viața de zi cu zi. Mulți oameni din jurul meu sunt triști că Seo Ham se înrolează în armată, dar eu nu simt asta! Este o persoană care se descurcă bine în orice situație, așa că sper doar că va rămâne sănătos și se va simți bine acolo!”

Încă de la premiera dramei din data de 16 februarie, „Semantic Error” s-a menținut pe primul loc pe platforma de streaming Watcha și a adunat o mulțime de fani pasionați.

Jaechan și-a exprimat fericirea, spunând: „Încă sunt puțin confuz și mă întreb cum de drama a primit atât de multă dragoste. La început mi s-a părut că totul este ireal. Am început să conștientizez popularitatea dramei după ce am citit multe articole și după ce toate revistele pentru care am fotografiat s-au vândut rapid. Vă mulțumesc foarte mult pentru toată susținerea acordată dramei, dar și grupului DONGKIZ. Voi munci din greu pentru a vă arăta dezvoltarea și evoluția mea!”

În ciuda faptului că echipa de producție a declarat că „Semantic Error” are un final închis, au apărut o mulțime de solicitări din partea fanilor pentru realizarea unui nou sezon. În legătură cu acest aspect, Jaechan a spus: „Sunt multe aspecte ce trebuie luate în considerare, dar eu personal voi accepta cu recunoștință rolul dacă se va concepe un nou sezon și decizia este luată, așa cum spunea și regizorul dramei pe Twitter. Cred că telespectatorii își doresc să vadă mai multe momente de afecțiune dintre cei doi protagoniști, care nu au putut fi realizate în sezonul întâi.”

Actorul a continuat să își exprime bucuria de a fi ales să joace alături de Park Seo Ham și a descris relația lor: „Să fiu sincer, amândoi ne-am spus mereu că avem o chimie fascinantă pe platoul de filmare „Semantic Error”. Consider că telespectatorii s-au simțit bine să ne vadă lucrând împreună, după ce ne-au mai văzut pe scenă sau când ne întâlneam în timpul activităților promoționale, deoarece suntem amândoi idoli k-pop. Faptul că avem și o relație senior-junior ne-a ajutat mult. ” Apoi a adăugat timid: „Cred că și diferența de înălțime dintre mine și el a avut un rol important.”

Când a fost întrebat despre ce înseamnă Chu Sang Woo pentru el, a spus: „Cred că Sang Woo reprezintă un personaj al vieții pentru mine. Prin Sang Woo, am cunoscut atât de mulți oameni grozavi și am câștigat multă încredere în mine. Datorită lui Sang Woo, cred că voi putea avea mai multă încredere în mine în proiectele mele viitoare.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s