Jung Ho Yeon discută despre muncă și oferă sfaturi femeilor + altele

Jung Ho Yeon Talks About What It Means To Work Hard, Gives Candid Advice To Women, And More

Actrița este noua imagine a revistei Elle pentru luna aprilie!

Jung Ho Yeon, starul dramei „Squid Game”, a câștigat premiul pentru Cea Mai Remarcabilă Prestația a unui Actor în cadrul ediției cu numărul 28 a premiilor Screen Actors Guild (SAG).

Recent, aceasta a fost invitată să participe la un pictorial realizat de revista Elle, unde și-a dovedit încă o dată profesionalismul în timpul ședinței foto.

În cadrul interviului care a urmat mai apoi, actrița a comentat: „Cred că experiențele pe care le-am acumulat ca model, au fost utile pentru majoritatea lucrurilor bune care mi s-au întâmplat recent. Acest lucru a fost valabil și atunci când am devenit ambasador global pentru brandul Louis Vuitton. De aceea, perioada aceasta îmi zic să muncesc din greu și să dau tot ce am mai bun.”

Jung Ho Yeon este cunoscută pentru atitudinea ei plină de sinceritate. În ceea ce privește semnificația premisei „trebuie să muncești din greu”, aceasta a spus: „Este adevărat că încerc să dau ce am mai bun în tot ce fac. Fac asta, deoarece respect timpul și efortul depus de oamenii cu care lucrez.”

De când popularitatea sa a crescut, Jung Ho Yeon a devenit o figură reprezentativă pentru generația MZ. Când a fost rugată să ofere un sfat femeilor de vârsta sa sau celor mai mici decât aceasta, a zis timid: „Vreau să le spun să fie mult mai atente la ce se întâmplă în jurul lor. Când ești tânăr, ai tendința de a te concentra doar asupra ta. Cred că ar fi bine dacă ar acorda mai multă atenție familiei, prietenilor și celorlalți din jurul lor.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s