Jaechan din DONGKIZ e acuzat de bullying + agenția Dongyo Ent. declară că zvonurile sunt false

Jaechan din DONGKIZ a fost acuzat că a hărțuit colegii în școală.

Recent, Jaechan a fost acuzat pe Twitter de un internaut A, care a postat următoarele: „Park Haechan, care a a jucat rolul lui Chu Sangwoo în drama „Semantic Error”, a fost un bully în școală. El hărțuia doar colege încă din școala primară. El a convins alți colegi din cercul lui de prieteni și a fumat în clasă. Mai bine să știi adevărul înainte să-ți place de el.” Internautul A a mai adăugat pozele de absolvire a școlii primare și medie.

Autorul acuzațiilor a mai adăugat: „El obișnuia să spună că fanii idolilor sunt patetici și a vorbit rău despre toți idolii masculini până în clasa a noua, când a devenit stagiar. Deci noi am ajuns să spunem că acea agenție nu îi pasă de trecutul lui. Vă rog să arătați acea imagine cu el fumând și ținând o scândură pe care a postat-o pe rețelele de socializare, dacă cineva are o captură de ecran.”

Un alt internaut a răspuns la postările internautului A, confirmând acuzațiile. Internautul B a răspuns: „El a fost cel mai bine știut bully din grupul lui. Toți care au mers la aceeași școală ca și el îl știu. Sunt atât de multe istorioare care susțin acțiunile lui. Hobby-ul lui era să hărțuiască unul din juniorii lui, pe rând.”

Aceasta nu este pentru prima dată când Jaechan este învăluit de zvonuri de bullying. În anul 2019, când a debutat ca membru DONGKIZ, o sursă anonimă l-a acuzat de bullying: „El are o personalitate de gunoi. El nu a încetat să posteze pe rețelele de socializare imagini cu el la întâlnire cu diferite fete după ce a devenit stagiar. Nu a absolvit liceul.”

Agenția trupei DONGKIZ, Dongyo Entertainment, a anunțat că a luat măsuri legale împotriva acuzațiilor false aduse lui Jaechan, și a publicat următoarea declarație oficială pe pagină de fancafe a trupei:

„Aici e Dongyo Entertainment.

Mulțumim fanilor DONGKIZ care susțin trupa. Noi suntem aici să adresăm poziția noastră referitor la zvonurile false despre Jaechan care circulă pe comunitățile online.

  1. Acuzațiile din acea postare nu sunt adevărate.
    Noi am confirmat că acuzațiile sunt false după ce am vorbit cu artistul nostru și cunoscuții lui. Deja am verificat cu școala înainte de debutul lui, întrucât este o problemă gravă în societate.
  2. La moment așteptăm rezultate după ce am acționat legal.

Noi colectam dovezi încă de când postarea a fost publicată. L-am acuzat pe primul internaut de împrăștierea informațiilor false și defăimare pe 4 martie 2022. Noi suntem la curent cu alte postări despre aceeași problemă. Vă anunțăm că poliția a acceptat cazul azi, 14 martie, și a început o investigație. Noi monotorizăm procesul legal în timp real.

Noi vom continua să acționăm legal împotriva zvonurilor false la adresa artiștilor noștri și nu ezitați să trimiteți agenției dacă găsiți mai multe postări cu intent malițios la adresa artiștilor noștri.

Cer să înțelegeți că am ezitat să venim cu declarația oficială pentru că trebuie să cooperăm cu anchetatorii.

Mai confirmăm încă o dată că acele zvonuri, care se răspândesc la moment, sunt false. Pe viitor, noi nu vom tolera nici un act de acuzare ascuns sub anonimitate.

Vă mulțumim.”

sursa: 1, 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s