7 actori coreeni care ar fi putut fi idoli k-pop

7 Actors And Actresses Who Could Easily Be K-Pop Idols

Ce face o persoană să fie cu adevărat un idol? Primul lucru care îți vine în minte sunt abilitățile sale de a cânta, dar și talentul la dans și aspectul său.

Aceste înzestrări sunt pentru public o încântare și nu sunt stăine de unii actori coreeni. De fapt mulți dintre aceștia au contribuit cu vocea lor minunată pentru melodiile dramelor la care au luat parte.

1. Park Bo Gum

Park Bo Gum este unul dintre cei mai mari actori din Coreea de Sud. El nu poate trece neobservat datorită talentului său actoricesc și al carismei sale. Se pare că nu numai că este un actor desăvârșit ci unii cred că ar putea fi chiar un idol. El a fost gazda show-ului „Music Bank” mai mult de un an și nu numai odată a cântat în fața publicului, impresionând oamenii cu talentele sale vocale. De asemenea, el a cântat OST-ul pentru drama ”Love in the Moonlight”, numit ”My Person”. În 2020, Park Bo Gum a debutat ca artist solo cu albumul numit „Blue Bird”. Putem spune că este cu un pas înainte în ceea ce privește cariera sa de idol k-pop.

2. Kim Yoo Jung

Numită și „sora mică a națiunii”, Kim Yoo Jung a avut o carieră înfloritoare încă de când era mică. De fapt actrița are un talent vocal care înveselește publicul ori de câte ori se aude vocea sa. ”After love” este una din melodiile ei care face parte din coloana sonoră pentru drama ”Love Cells”. Având o față atât de frumoasă ca a ei și o voce incredibilă, cu siguranță ar putea fi într-o trupă k-pop.

3. Seo Kang Joon

Dacă te-ai uitat la una din dramele lui Seo Kang Joon cred că știi că are un talent incredibil de a cânta la pian. El și-a arătat acestă abilitate când a jucat în drama Cheese In The Trap, acesta fiind rolul său cel mai bun. Cu vocea sa unică a cântat melodia ”You Are My Love” pentru drama Are You Human Too?”. De fapt Seo Kang Joon a făcut parte dintr-un grup de actori numiți 5urprise. Membrii au debuatat toți ca actori și mai târziu au realizat un single ca grup.

4. Park Bo Young

Cunoscută pentru drăgălășenia ei și o personalitate care te face să o îndrăgești din prima, Park Bo Young este o actriță care ar fi putut cu ușurință să fie un idol k-pop. Un lucru ce o face să aibă potențial este vocea ei minunată, pe care o împărtășește cu cu noi în OST-urile dramelor în care joacă.

5. Park Seo Joon

Park Seo Joon este un actor foarte cunoscut pentru dramele inedite în care a jucat. Cu abilitățile sale actoricești reușește să-și schimbe persoanlitatea în fiecare serial, astfel încântând publicul. El este candidatul perfect pentru un idol k-pop. Mai mult decât atât, a cântat numeroase OST-uri și sunt câteva videoclipuri muzicale în care vocea sa minunată captivează publicul încă de la primul vers.

6. Park Min Young

Park Min Young este o actriță foarte populară cu o vastă vechime în domeniul filmelor și al dramelor și este destul de familiară cu aparițiile în public. Deși nu a cântat pentru vreun OST, totuși are niște abilități de a dansa destul de interesante, făcându-i pe fani să o îndrăgească și mai mult. Ea chiar a dansat cu corgrafa May J Lee.

7. Ji Chang Wook

Dacă Ji Chang Wook nu ar fi fost actor, cu sguranță ar fi un idol acum. Cu o varietate de drame și filme, el are o voce foarte frumoasă care a minunat publicul. Este surprinzător că acesta cântă OST-urile dramelor în care joacă. Dacă am fi să spunem care sunt trăsăturile care îl fac să fie un idol perfect, putem spune că totul.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s