Toate cele 4 membre 2NE1 s-au reunit pentru a sărbători noua lansare a lui Park Bom!

Cele patru membre 2NE1 s-au reunit pentru a sărbători împreună noua lansare a lui Park Bom, melodia „Flower”!

Pe data de 15 martie, Park Bom a postat un scurt videoclip pe contul ei personal de Instagram cu descrierea „2NE1” și câteva emoticoane. În filmuleț, Bom se filmează mai întâi doar pe ea, iar apoi întoarce camera pentru a le arăta și pe restul membrelor.

Aceasta a dezvăluit că fetele au ieșit să petreacă timp și să ia masa împreună, într-o cameră privată la un restaurant. Cântărețele au strigat „Bună ziua” când au fost filmate, salutând fanii.

După aceea, CL a continuat, spunând: „Un salut e tot ce vom spune?! Felicitări pentru melodia ta cea nouă! Recomand tuturor să asculte această piesă”. Park Bom a întrebat apoi: „Cum se numește noua mea melodie?”, la care Dara a ridicat mâna și a exclamat: „Titlul este „Flower”! Acum dă-mi un premiu”.

Săptămâna trecută, CL, Dara și Minzy au ieșit împreună și au postat fiecare câte o poză pe conturile lor de Instagram. Deși Park Bom nu a fost cu ele, ea a fost totuși etichetată în fotografie, deoarece membrele încă împărtășesc o prietenie strânsă. De data aceasta, toate cele patru s-au adunat pentru a sărbători revenirea lui Park Bom.

Grupul 2NE1 a debutat în anul 2009, marcând istoria industriei muzicale coreene și făcând senzație cu nenumărate piese de succes, printre care „Fire”, „I Don’t Care”, „I Am The Best”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s