8 limbi pe care membrii NCT le pot vorbi fluent

Cu 23 de membri din diferite țări ale lumii, NCT are o mulțime de tradiții și culturi toate adunate într-un loc. Automat, aceștia vorbesc o grămadă de limbi, una mai frumoasă decât alta.

1) Coreana

Fie că sunt vorbitori nativi sau unii doar ce au învățat limba, toți membrii NCT știu să vorbească limba coreană astfel putând să vorbească mult mai ușor unii cu alții.

2) Mandarina

Cu toate că WayV este un sub-grup cu membri chinezi, cei 7 băieți care fac parte din ea nu sunt singurii din NCT care pot să vorbească limba mandarină. Chenle și Renjun din NCT Dream sunt fluenți în această limbă la fel ca vorbitorii nativi.

3) Engleza

Mulți dintre membrii NCT cunosc bine limba engleză, dar unii dintre ei sunt mai fluenți decât alții. Mark și Johnny pot să vorbească foarte lejer cu Jaehyun, Yangyang și Hendery deoarece prima lor limbă este engleza.

Hendery really likes Johnny hyung 💚🐴🐱💚 | Nct, Nct johnny, Johnny

4) Japoneza

Cum sunt singurii membrii NCT care sunt din Japonia, Yuta și Shotaro nu numai că pot să vorbească între ei ci și să-i ajute și pe ceilalți membri să-și perfecțineze abilitățile de vorbire a acestei limbi, reușind astfel să cânte melodiile în japoneză fără să fie ajutați de cineva.

5) Cantoneza

Lucas este născut în Hong Kong , Hendery în Macau și Xiaojun în Guangdong, deci cei trei membrii vorbesc limba din zona respectivă, adică cantoneza.

6) Tailandeza

Născut în Tailanda, Ten este un vorbitor nativ de limba tailandeză. El chair a făcut o versiune specială a melodiei „Baby Don`t Stop” de la NCT U pentru fani. Deși Lucas nu este fluent în limbă, el este jumătate tailandez și poate să vorbescă lucruri obișnuite și simple.

7) Germana

După ce a studiat în Germania pentru 6 ani, Yangyang are o vastă cunoaștere a limbii germane. Vorbitorii nativi de limba germană l-au lăudat, spunându-i că pronunția lui este perfectă, deși el poate face mici greșeli deoarece încă se perfecționează.

8) Wenzhouneza

Win Win cunoaște unul dintre cele mai grele dialecte chineze, wenzhouneza, pe care o vorbește cu familia sa deoarece este rar vorbită în afara orașului Wenzhou din China. Nici măcar membrii WayV nu înțelg ce spune atunci când începe să o vorbească.

sursa: koreaboo

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s