Jay Park vorbește despre povestea din spatele colaborării sale cu IU pentru melodia „GANADARA”

În data de 19 martie, Jay Park a apărut ca invitat în emisiunea ”The Manager”.

În timpul episodului, Jun Hyun Moo l-a întrebat pe Jay Park despre retragerea sa din industrie și ștergerea contului său de Instagram: ”Dintr-odată ți-ai șters contul de Instagram cu toate că aveai 5.8 milioane de urmăritori. Au existat o mulțime de zvonuri în privința pensionării tale ca artist”.

Jay Park a explicat: ”Este prima oară când vorbesc la TV despre acest lucru. A fost o decizie grea. După înființarea companiei AOMG și luarea hotărârii de a pleca, mi-am închis și contul de instagram, pentru că am vrut să închei într-o notă pozitivă. De acum vreau să încep cu amintiri noi”.

Yang Se Hyung a menționat că și oamenii care au peste 10.000 de urmăritori pe Instagram primesc apeluri de la agenți de publicitate și pot face zeci de milioane de won (bani coreeni) prin reclame plătite: ”Ai avut un număr de urmăritori care ar fi putut aduce sute de milioane de won. Ai avut miloane de urmăritori și i-ai șters”. Însă Jay Park a răspuns: ”Personal, cred că nu aș fi putut să profit de urmăritorii de pe Instagram sau numărul de like-uri”.

Jay Park a continuat: ”Sunt în al 15-lea an de la debutul meu. Am vrut să creez o nouă imagine pentru un nou început. Am deschis o nouă companie și brand-ul meu de soju cu gândul că o voi lua de la capăt.”

În episod, Jay Park și managerul său au mers pe platoul de filmare a videoclipului muzical pentru melodia „GANADARA”, care a compus-o împreună cu IU. El a spus: ”Am fost foarte recunoscător că IU a fost de acord să cânte împreună cu mine. Este o melodie foarte frumoasă.”

Yoo Byung Jae a întrebat cine a venit cu ideea primul, iar Jay Park a spus: ”După ce a ascultat „All I Wanna Do”, IU m-a contactat și mi-a spus: ”Chiar îmi place muzica ta. Poate vom lucra cândva împreună.” Cred că ea a vrut doar să fie politicoasă, dar am aflat asta și am spus ”Serios?” și am început imediat să mă pregătesc.”

Jay Park a continuat: ”N-am putut pur și simplu să mă duc la ea și să-i spun că vreau să facem o colaborare împreună. Ea a împărtășit intenția cu mine, deci imediat am mers la WOOGIE și am spus: ”Hai, să lucrăm cu IU.”

Puteți urmări mai jos melodia:

sursa: soompi

3 gânduri despre „Jay Park vorbește despre povestea din spatele colaborării sale cu IU pentru melodia „GANADARA”

  1. jwalker

    ‘dupa ce am inchis AOMG’ ?????? te rog sa editezi, nici macar nu am continuat ca citestesc articolul. Probabil a fost doar o greseala, dar mi-a sarit in ochii si nu pot sa nu mentionez asta. El doar a demisionat din pozitia de CEO, inca detine actiuni, nu a ‘ inchis’ niciun label

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s